richgirl10 seyma0661 bende 2 hafta önce gittim sizinle aynı günlerimiz, bebişi hep göbek deliğimin üzerinde hissediyorum, acaba benimkide dönmemiş midir🥹 içimde hep makat geliş olacak gibi bir his var
richgirl10 seyma0661 evet evetttt hemde nasıl. Eşim bile hissediyor. Birde kasılmalar başladı sağ tarafta toplanıyor en çok😬
seyma0661 richgirl10 hahah tamam pozisyon değiştirmemiş o zaman 😂 bizimki de sağa dayanıyor dediğiniz gibi karnım yamuluyor bakalım döner mi 36ya kadar 😂
richgirl10 seyma0661 2 hafta sonra kontrol var bakalım 32. Hafta olacak, dr 36 ya kadar bekleriz dedi ama 38 e kadar bekletenlerde varmış. Benim içimde asla dönmeyecek gibi bi his var yada ben uyduruyorum😬🤣
seyma0661 richgirl10 bende dönmeyecek gibi hissediyorum ya devlette doğum yapıcam bide son dkya kadar normal diye diretmelerinden korkuyorum 🥹 benimde kontrol 2 hafta sonra bu arada 20sine aldım 😂 doktorum kapısında 32den sonra nst sonucu ile gelin yazıyordu size öyle bişey söylendi mi
richgirl10 seyma0661 seyma0661 bende 20 sine gitmeyi düşünüyorum, yok dr bana bir ay sonra gel dedi hiç nts falan bişi demedi ama 32. Haftayla nts ye de baktıklarını okumuştum burda. Bi başlık açıp sorabilirsin🫶🏼
seyma0661 richgirl10 evet doktor talebine göre giriliyor da özelde genelde gerek duymuyorlar devlette vakit kısıtlı olduğu için sanırım hemen halledip göndermek için önce istiyorlar 😂