Kubrakezer Son günlerde buna çok takıldım sizde de hamilelik çizgisi kahverengi ve belirgin mi ya da göbek deliğinde morluk oldu mu .Hamilelik öncesinde yoktu bende. Sonradan oldu.
TimuinMeliskdem Kubrakezer valla o çizgi ne zaman çıkıyor bilmiyorum ki 33 haftalığım ne çizgi çıktı ne de göbek deliğim dışarı çıktı 🥴
Evremanne Kubrakezer göbek deliğim çok gerginleşti dışarda ve mor göğüs uçlarım kaplara oldu aşağı tarafı hiç söylemiyorum büyüdü büyüdü kocaman oldu karardı karnımda çizgi yok ama geneli tüylendi inşallah doğumdan sonra eskiye döner 🙈😄
Leycanela Evremanne bebeginizin cinsiyeti belli mi?benim iki oglumda kararma yasamistim boynum bile kararmisti🙄,kizimda kararma olmadi.
Kubrakezer Zeynpatak Bünyeye göre değişiyo da olabilir bilmiyorum ki bende önceden hiç böyle değildi ama sonradan geçer inşallah
Zeynpatak Kubrakezer cizgi bende baya erken cikti yalniz nedense bir de goguslerim catliycak sanirim cok kasiniyor sizd3 de var mi
Aysel4497 Kubrakezer yukardan aşağıya doğru kahverengi bir çizgi ben de olustu onun dısında bir şey yok😊😊34+2 yız
Trabzonli Göbek çizgim hafif koyulaştı ama ondan daha cok göbek deliğim koyulasti beyaz tenliyim ve sinir ediyo beni bu durum. 😄
Leycanela Evremanne ne güzel az kalmis gününüz,dogumdan sonra cabuk gidiyor kararmalar.kizinizi saglikla kucaginiza alin insallah