akidesekeri Tgbaylmzzz isterseniz şehir yazarak cevap arayın. Devlet hastanesinde perinatoloji bölümünde sıra bulamayanlar olmuş. Ben fakülte hastanesinde çok rahat bir şekilde randevu alıp yaptırdım. Fakat eşimi almadılar. Devlet hastanesinde muayene sırasında eş alan doktorlar da varmış
petronix Tgbaylmzzz Yapılıyor ama eşleri almıyorlar hatta Ankara şehir hastanesinde poliklinik bölümünün etrafına bile erkek almıyorlar 😂
Asilzedemom Tgbaylmzzz mesela ben peronoloji randevu bulamıyorum çünkü doktor varmış ve hastaneyi aradım da Güneydoğu Anadolu’da tek benim olduğum ilde olduğunu söyledi randevu açılacak da ben alacağım bakalım detaylı ultrason olarak da ayrıyetten bir ultrason daha çekilecek ve devlete takipliyim
Wolf13 Detaylı ultrasonu devlette yaptirmani önermem benim kendi doktorum bile özele git dedi yani özel muayenehanesi olan bir doktora dedi.. daha detaylı ve iyi bakilirsin
akidesekeri petronix ben de bu uygulamayı anlamıyorum. Eş doğuma girebilir bunda bir sakınca yok ama muayeneye giremez yasak
akidesekeri petronix Eskişehir şehir hastanesinde doğuma eşler alınıyor. Etlik şehir hastanesinde doğuma alınıyor onu da duydum. Fakat Bilkent şehir hastanesini bilmiyorum. Eşin doğuma alınması için hastanenin anne ve bebek dostu hastane olması gerekiyor.
petronix akidesekeri Ben Bilkentte yaptım 3 yıl önce bırak doğumu kadın doğumun oraya bile sokmuyorlardı. Sezeryana alınırken eşimi görmeme bile izin vermediler kendisi aşada ben yukarda odadaydım aniden gelip aldılar. Banada çok saçma geliyor böylesi