Ozlemmm3535 Selam kızlar, Benim bugün doktorda randevum vardı Klomen ile 3. Ayım 🧸 Doktorumda bende çok Ümitliydik bu ay, üç yumurtam oluşmuştu üçü de çatladı ama olmadı maalesef umarım bu ay hamile kalırım 💖 sizin Klomen deneyimleriniz nasıl oldu ?
myavocado Ozlemmm3535 2. ayda hamile kaldım 🤗 inşallah siz de kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız inşallah 😊🙏🏼
Ozlemmm3535 Rumeysacosarr tabi hormon testi verdim Her gittiğimde ultrason ile bakılıyor Çok sıkı takip ediyor doktorum 💖
Rumeysacosarr Ozlemmm3535 hamgi hastaneyw gidiyorsunuz bende hormon testi verdim bugün anlar mısınız bilmem ama bakabilir misiniz Prolaktin 7.71 Lh 10.4 Estradiol 27.7 Fsh 6.4 Tsh 2.14 Serbest t4 0.99
Ozlemmm3535 Rumeysacosarr ben de hiç anlamam canım testten Referans değerinden küçükse İyidir bence değerlerin doktorda sıkıntı yok dediyse 💖 Özele gidiyorum ben özel muayenehanesi var doktorumun
minikbebegim06 Rumeysacosarr ben şehir hastanesine gitmiştim sürekli kontrol ettiler kan aldılar devamlı usg takibi yapildi klomen vermeden ve kullandıktan sonra
Rumeysacosarr minikbebegim06 hangi şehir hastanesi acaba bende çam Sakuraya gittim hormon testi aldılar
minikbebegim06 Rumeysacosarr diğer posta yazmışsınız ordan cevapladim detayları ben ankaradayim bilkente gitmistim
Ozlemmm3535 myavocado inşallah 🥹🙏🏼 bu ay çok ümitliydim ama olmadı Günde kaç tane içtin canım ? Bana doktorum iki tane sabah iki tane akşam verdi sende o şekilde mi kullandın ? 💖
myavocado Ozlemmm3535 ben doğum yapalı dört ay oldu, dolayısı ile bir seneyi aşkın süre önce klomen kullanmıştım, net hatırlamıyorum yanıltıcı olmasın ama sanki sabah akşam bir tane alıyordum