ebruca52 Beyzanrcnp Onu söylemedi devletin acilinde baktırdım iki kat olmuş gebesin hayırlı olsun dedi tahminen 800-900 küsürlerdeydi
Tugcebb Ben de pazartesi öğrendim BetaHCG 455 çıktı. Dün hastaneye gittik Dr 4 hafta 3 günlük ama kese oluşmamış henüz dedi. Kan değerlerime bakıldı herhangi bir sorun yok. Cuma tekrar gelin dedi
Melda-0779 Beyzanrcnp yarın sabahtan gidip veririm halsizlik kasık acısı sık idrara çıkmaktan başka bir belirti yok normal mi sizce
anneolmakneguzel_ ebruca52 evet ben de 4+1deyim ve 6haftadan önce doktora gitmeyi düşünmüyorum. 6.haftadan sonra herşeyi gorebiliyolar. Ben 9 ay ilk hamileliğimde kasıl ağrısı cektim, ayagımı sıcak tutarak geciyodu
QueenM77 ebruca52 Yaa seninle günlerimiz aynı bende 5+3 ve hiçbir belirtim yok dün gittik keseyi gördül haftaya tekrar çağırdı inşallah kalp atışlarını duyarız dedi bakalım Rabbim sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin hayırlı olsun 🥰
ebruca52 QueenM77 çok sevindim mutluluğunuz daim olsun İnşallah 🙏🫶🤍 Ben de haftaya gidicem ultrasona hiç sokmadılar sadece kan tahlili baktılar artıştan hamilesin dediler.. İnşallah haftaya hem kese görüp hem kalp atışı duyarız🙏🤍