Ceydaaas1 Morcivert5 evde test yaparsan çıkar 12 .günümde silik çizgi çıkmıştı bende ilerleyen günlerde koyulaşır hatta
sima17 Sultaninl kızımı hemen 3 haftalıkken ogrenmistim o da zor artisi bekle vs şimdi beklemeyi tercih ettik eşim yapma diyor. Benim reglim bazen geç geliyor o yüzden bekliyoruz
Sultaninl Morcivert5 hayırlısı olsun canım en kısa zamanda tekrar yaşarsın bu heyecanı bu sefer kucağına alırsın inşallah
sima17 Sultaninl bugün test yaptım iki tane ikisi de pozitif kan verecem inşallah darısı tüm bekleyenlere🤲 Görenlere umut olsun diye yazdım.
Sultaninl sima17 haydi inşallah bu süreçte pozitif alanları görmeye de çok ihtiyacımız var ümit oluyor en azından ilk aşılama mı sizinki çok mutlu oldum adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
sima17 Sultaninl Benim umudum yoktu çok o yüzden hissizdim ama bazı belirtiler olmuştu onlar acaba olabilir mi diye düşündündurmustu
sima17 reglim 5 gün gecikinc aynı ilk hamileliğimde ki gibi sanki her an regl gelecek gibi bir sancı oldu öyle olunca acaba mi demiştim sonra da cesaretimi toplayıp yaptım kan da verdim o gün 252 çıktı
sima17 Ondan öncede aşılamadan sonra bel ağrısı kasıklarda ağrı gogus hassasiyeti başladı 6. Günden sonra hatta iki gece uykudan uyandırmıştı kaşık ağrısı