Ervazengin01 beyzaao ben 37+4 de doğum yaptım 13 gün oldu bir sorun yoksa bizde ve bebekte normal.vakti
beyzaao Zhra42 bebeğin kilosu doğumu etkiler mi 37 haftalık şu anda ama belimden kasıklarıma doğru ağrı giriyor ve alt tarafımda baskı ve ağrı hissediyorum bebiş biraz kilolu ve boyu uzun bu doğumu etkiler mi
Zhra42 beyzaao İnan o konuda birşey diyemem yanlış bilgi vermek de istemem eğer için rahat etsin dersen acile git 37 hafta doğum haftası zaten
beyzaao _Mother_ şu anda bacakları ve poposu göğsümün alt tarafında hissediyorum kafası aşağıda ama kendisi tam olarak aşağıya inmedi
beyzaao Ervazengin01 benim kilosu biraz fazla bende normal doğum yapmak istiyorum ama bu şekilde olursa normal doğum zor gibi gözüküyor diyodu doktorum Doğumu başlatmak için herhangi birşey yaptınız mı nasıl başladı doğumunuz
esraamutluu beyzaao merhaba kaç kg acaba bebişiniz? Bende aynı şeyleri yaşıyorum da :) hatta bugün geçmeyen bel ağrısı var
beyzaao esraamutluu 3700 falan şu anda ama benim ağrım sancım falan geçti bi anda hiç bişey hissetmiyorum üç gün falan ağrı çekmiştim bugün hiç ağrım sızım yok anlamadım ☺️
esraamutluu beyzaao benim 34. Haftada 2800 ölçtü böyle giderse sezaryene almak durumunda kalırım dedi cumartesi 36. Hafta kontrolüm var bakalım 😅