petronix Merhaba hanımlar🌸 ilk gebeliğim de yerleşme kanaması yaşamadım. 2. De yaşar mıyım bilmiyorum yarın doktora gidecem kan verip siz kaçıncı haftalarda yaşadınız nasıldı? 5 gün gecikmem var sizce betam kaç çıkar tahmin lütfen cok heyecanlıyım 🙈
Fatmadmr37 petronix herkesde olmuyor canım ilk gebeligim de olmadı çok şükür şimdi 7 haftalik hamileyim yine olmadı. 5 gün gecikme ile buyuk ihtimal 4 haftalik falan olabilirsiniz ben gittiğim de öyleydi 🤍
Melisa-3 petronix ilk gebeliğimde yaşadım iki gün aralıklı pembe akıntı oluyor ama dikkat etmezsen fark etmezsin, şu an ikinci gebeliğim bunda yerleşme kanamam olmadı
Parinas petronix çok az kişiye oluyor. Toplam 4 gebelik geçirdim 4ünde de oldu. Kanım normalden sulu doktor bu yüzden olduğunu söyledi. O minimal kanamalar içerde tolere edilemiyor akıp gidiyor bu sayede görebiliyoruz. Ama olmaması da gayet normal. Bir kere olmadıysa büyük ihtimalle olmayacaktır bunda da. Bhcg kaç çıkar onu biz bilemeyiz. Çok değişken bişey bu
Fatmadmr37 petronix ilk gittiğimde gözükmedi canım kan verdim değere bakıldı tam sınırda olduğu içindir demişti doktorum değerim 1500 dü. İki gün sonra gittigimde gördüm çok şükür
Musilk-1 petronix ilkinde üstüne adet oldum ikinci de korunurken süpriz oldu lekelenme oldu bu ne biçim adet dedim😂
Musilk-1 petronix bana hamilesin demişti birisi yok ben adetim şuanda dedim kadın kirpiklerden anliyormuş gerçekten hamileydim ikinci dede korunuyordum mide bulantısı ile anladım altı haftalık tı
Deletedmom_121 petronix 1 hafta sürdü ama öyle yoğun değil ara ara lekelenme şeklinde çok olursa direk doktora görünmen lazım normal değil çünkü öyle