2424aa SEVGiLiAnnesevgi Kötü bir doktora denk gelmişsinzi demek 30. Hafta cinsiyeti nasıl belli değil sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🥰
SEVGiLiAnnesevgi 2424aa doktordan yana bir sorunum yok ama 3 doktor da göremedi en küçük dönemde bile perinatoloji belli değil dedi detaylı sözde bakan kız dedi normal doktor erkek dedi prof doktor kız dedi ama en son gittim emin değilim dedi yadın tekrar bakacağız
Talentedmom 2424aa zaten emin değilse net bir şey diyemez zaten 12 haftadan sonra bebek kendini göstermeye başlıyor acaba benimki ne olacak ben de çok merak ediyorum
2424aa Talentedmom bende çok merak ediyorum sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah 🥰 Allah gönlüne göre versin inşallah canimm 🥰🙏
SEVGiLiAnnesevgi 2424aa amin gönül ister ki bir kızım var oğlum olsun ama artık sadece merak ediyorum sağlıklı olsun yeter 💕
2424aa SEVGiLiAnnesevgi benimde bir oğlum var gönül ister bir kızım olsun belli bir süreden sonra sadece sağlıklı olsun yeter diyorsun gerçekten 🥰🙏
Delila Gamze0991 yok daha öğrenmedim 18+3 yurtdışında olduğum için 20. Haftada bakıyorlar ama daha önce kıza benziyor dediler burda attım hepsi erkek dedi bilemiyorum 😂😍 bir oğlum var bakalım bebiş ne 😍