Muhammedmomss Kızlar phlips aventi tutmadı bebeğim midesini bulandırıyo wee baby tuttu ondada bulandırıyo ama zorla yine tutuyo biberon başlığı gibi emzikler yokmu acaba onu çok sevdi ama onu nasıl veriyim çocuğa 🤣 phlipsin biberon başlığını
170420 Muhammedmomss yanlış bilmiyorsam ebebekte görmüştüm biberonun emzik halı satiliyirdu bir bakın isterseniz
Muhammedmomss Minnaksever evet gördümde o şekilde kullananlar varmı burda acaba memnunlarmı yazın kııız
Muhammedmomss Lucyprettywoman rahat ediyo insan bebeğimi emzirsem bile sürekli aranıyo ama emziği alınca susuyo uyuyo
Erdalmert Lucyprettywoman emzik 2. Annesi oluyo sizi emdikden sonra aglarsa veriyorsunuz felan ben ogluma vermişdim bir bakıma rahat oluyo ama sonradan bıraktırmak sıkıntı oluyo biraz ama tabi ben bıraktırdım hiç zorluk çekmedim emzige direk karabiber yaptım ve siyah olunca eg olmş diye almadı🤣 ama şimdi kızıma almadım emzik vermeyi düşünmüyorum bir bakıma ama yinede alsam mı diyorum dursun bir köşede diyorum🤣
Lucyprettywoman Muhammedmomss damağına uygun gelişim bozukluğu yapmayan emzik aldınız mı arkadaşım bebeğine onu almış gayet güzel tutuyor
Bebekmert Muhammedmomss tommee tippee var çok güzel benim bebeğimde ilki onu tutmustu ikinciye hamileyim yine onu alcam
Muhammedmomss Lucyprettywoman hangisini almış phlipsi tutmadı şimdi damaklı emzik vsr wee babynin onu tutuyo ama ilk öğürüyo bi