Busra6694 Kızlar şuan 7+2 haftalık hamileyim az önce lavaboda peceteye silince kahverengi krem arası akıntı geldi sizce normal mi progestan kullanıyorum bide düşük önleyici olarak acaba o yapar mı lütfen yardımcı olur musunuz
Lucyprettywoman Busra6694 aynı gün aynı leke bana da oldu ben de korktum arkadaşıma sordum yerleşme kanaması olduğunu söyledi siz de korkmayın bir kaç hafta azar azar kan olmayan kahve rengi olması normalmiş
minikbebegim06 Busra6694 eğer içiniz rahat etmezse acile gidin lütfen ilaç kullandığınız halde olduğunu söyleyin gebelikte kanama lekelenme risk olarak görülür
biizaaa Canım korkupacak bir şey yok kahrebengiyse eski kandır o zaten ağrın yoksa hiç tedirgin olma ayaklarını yukarı kaldırarak uzan ben de yaşadım progestana devam et ağır iş yapma bol su tüket daha çok gelirse doktoruna git sana progestan iğne yazsın
Lucyprettywoman minikbebegim06 yeni doğum yaptı :) tecrubesine dayanarak sordum çünkü henüz bir doktor edinmedim ve okuduğum araştırdığım kadarıyla şu dönemde bu kanama normalmiş bekleyip göreceğim şüphelenirsem giderim doktora
minikbebegim06 Lucyprettywoman gebelikte hiçbir kanama lekelenme normal değil birine normal denilen başkasında anormal olabilir öyle erken haftalarda gelen lekelenme ile hastanede yattım düşük önleyici vs yaptılar doktor beklemeden gelinmesi gerekiyor dedi