gozde-3535 Herkese merhaba 1355 betahcg ile gebe olduğumu öğrendim, ama dr kese göremedi sadece sol yumurtalıktan yumurtlamışsın iyi görünüyor dedi bi açıklama yapmadı tecrübeli annelere soruyorum sol sağ farkı nedir önemli bir şey mi bu?
Cnhavva gozde-3535 her ay tek taraftan yumurtluyoruz bazen ayni ayda iki kere yumurtlama olabiliyo cift yumurta ikizi tek yumurta ikizi vs deniyo ya bu ay sol yumurtan gelismis yani ben de sagdan hamile kalmistim onemli bisey degil oyle farki yok yani
gozde-3535 Cnhavva teşekkür ederim internette cinsiyetle ilgili olduğu yazılmış kız bebek solda gelişir diyor ama Allah bilir ne kadar doğru
Nc34 gozde-3535 kesinlikle yalan benim de solda baştan beri 16. haftaya kadar kız dediler erkek çıktı
gezentianne gozde-3535 Benim iki gebeliğim de solla döllenmeydi ilki erkek şimdi kız. Tamamen yumurtlamanızla ilgili bir durum solda ya da sağda olması. Her ikisi tutup ikiz de olabiliyor
gozde-3535 Nc34 Allah hepimize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin :) hiç bilimsel bişey değil zaten anlamamıştım
Nc34 gozde-3535 bende öyle düşünüyordum aslında doktor da kız dedi başta burda herkes nubu kız dedi ağır şok yaşadım . Sağlıklı olsun da ilk bebeğim zaten 🤗🫶🏻
gozde-3535 gezentianne Allah bağışlasın 🙏🏻 benim ilk bebeğim olacak zaten cinsiyet isteğimiz yok Allah ne verirse :)