Lucyprettywoman Nasıl geçiyor 4. Ayıma denk gelecek benim için ramazan ayı. Mide bulantım hiç yok:) dayanılır mı ne dersiniz?
AnayimBenAna_ Lucyprettywoman ilkimde tutmadım ikincidede tutmayı düşünmüyorum zorlamaya gerek yok bence can taşıyoruz
keyfimin-kahyasi-misin Lucyprettywoman Ay kanayan yaram bu benim evlendim evleneli dört oruca denk geldim roplasan 25 gün orucum anca var. Birinde hamileydim düşük yaptım . Birinde 7 buçuk ayliktim birinde Bebeğim küçük emiyordu Bu oructada 9. Ayomda olucam 🥹🥹 ya da lohusa o yüzden yine yok sjjd Yani bence bunyen zayıfsa riske atmaya gerek yok bebeğin tam büyüyeceği zamanlarda
nur233 Lucyprettywoman 7. Ayıma denk geliyor benimde doktoruma sorucam ama büyük ihtimalle tavsiye etmez son aylar diye ☹️
Meltemm21 Lucyprettywoman geçen sene hamileliğimin ilk haftalarına denk gelmişti doktorum tutma dediği için tutmamıştım
Tosbaaam Valla deneyecegim ilkinde esim zorla tutturmamisti ama bunda denerim sorun olmazsa tutarim gibime geliyor
Lucyprettywoman Tosbaaam ben de denemeyi düşünüyorum ama iştahım çok açık olursa yemek yemeden durabilir miyim bilemiyorum 😍💕 Kolaylıklar diliyorum
Tosbaaam Lucyprettywoman yani denemekte fayda var benim mesela hamileligim zaten istahsiz geciyor su saat olmus hala kahvalti etmedim tabi bir kac bisy attim agzima ama inan kus doymaz attigim seyle onuda atmayi veririm insaAllah diyorum tabi ozaman a bebek buyuyecek daha fazla yemek istermi bilmiyorum dedigim gibi bi denerim olmaz sa beklerim napalim 🥹❤️
AnayimBenAna_ keyfimin-kahyasi-misin benim bünyem zayıf kendimde zayıfım hiç tutamıyorum hemen zayıflamaya başlıyorum mesela.. dr kesinlikle yasak dedi normal zamanda bile 🤷🏼♀️
Lucyprettywoman keyfimin-kahyasi-misin çok geçmiş olsun açlığın şifa olduğunu biliyorum bedene, aç kalsak bile vücudumuz önceki yediğimiz besinleri parçalayarak bize enerji veriyor aslında açlık bu kadar korkacak bir durum değil ben nefsimden korkuyorum :) birkaç gün önce recep ayı için tuttum uykuda geçti yarısı ama iyidi :) denemekte fayda var
Yczr Dr tutulmasını önermiyor, şu an kahvaltı yapmak gün ortasında ara öğünler kuruyemis vs yemek bebeğin gelişimi için çok önemli. Gece sahurda yediğiniz besin de bebege gider tabi ama bi kahvaltı kadar yaramaz.
keyfimin-kahyasi-misin AnayimBenAna_ Ewet benimde bünyem zayıf oruç tutugumda asla kalkamam basım domer zayıflarım İştahım iyice kesilir Yüzüm ruh gibi olur Hamileliğin başında olsa bile doktor banada tutma diyordu son zamanlarda hiç tut demez sormak bile hata djdjdn
Lucyprettywoman nur233 doktorların tavsiye edeceğini sanmıyorum ama açlık bedene çok büyük şifa sağlıyor diye biliyorum
keyfimin-kahyasi-misin Tosbaaam Sen güçsüz kaliyosundur muhtemelen bunuda kendinede bebegede yapma bence ilerleyen zamanlarda vitamin düşüklüğü kan düşüklüğü seni çok zorlar
AnayimBenAna_ keyfimin-kahyasi-misin evet benimde aynı bi kere denedim inat ettim iki günde 37 kiloya düştüm bayıldım zaten
nur233 Lucyprettywoman aynen öyle ama işte bebeği ve kendimi tehlikeye atamam mecbur tutmicam bende islamda emziren ve hamile bayanlara izin verilmiştir diye biliyorum 🌸
Tosbaaam keyfimin-kahyasi-misin aksine gucsuz de kalmiyorum halden falan kesilsem yiycem de evde birde 4 yasinda iglum var ina namazlara islere falan da yetisiyorum ama konu yemek olunca hic canim istemiyor yemeyi bosver yapmayi bile istemiyorum 😅🙈
keyfimin-kahyasi-misin AnayimBenAna_ Kilon baya düşük 🥲🥲Ben o kadar dusmuyorum Biraz kalipliyim etten girse kemik kaliyo djddj aman dikkat et
Lucyprettywoman keyfimin-kahyasi-misin aaa öyle olur mu dünyada sizden bir tane daha yok biriciksiniz 🥹 herkes biricik bütün kadınlar çok değerli 🌹
Tosbaaam Lucyprettywoman suan 11 hafta icindeyim ogrendigimden beri ayniyim valla hic istah yok bi donem hamileligimi bilmedigim donem bi istah oluyor sonra geciyor yemek dusunurken bile istahim kacuyo valla 😅