Beyzanrcnp Kızlar gebelikte yemek hazırlama işini nasıl yapıyorsunuz benim midem çok bulanıyor bide halsizlik olunca yemek hazırlama da zorlanıyorum hazırlayasım gelmiyor hiç
Emsalk Beyzanrcnp fenalık geçire geçire hazırlıyorum ve hiç yiyemiyorum özellikle kendi hazırladığımı midem hiç almıyor
Ilknur35 Beyzanrcnp Açıkcası yapamıyorum 12. Haftadayım bulantı kokulardan mutfağın kapısının önünden geçsem kusuyorum.Sağolsun kayınvalidem yapıyor evi 20 dk bana eşim işten çıkınca onlara gidip yemekleri alıp geliyor 2 gün yiyoruz 2 aydır bu şekilde 🥹
nurdaneg0716 Beyzanrcnp ikinci gebeliğim 13 haftalığım ilk gebeligimde de hiç rahatsız olmadım şimdiye kadar bı belirtim de olmadı hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman😂
Gulsena09 Beyzanrcnp benim ilk uc ay cok bulandi midem hic yemek yapamadım annem kayinvalidem falan getirirdi hep daha sonra bulantilar gecince yapmaya devam ettim
aylisinannesi Haftadayız simdilerde hazırlıyorum çok şükür ama 12 haftaya kadar kokudan rahatsız olup yapamadıgım oluyordu hatta dana kıyma kavurmustum bir dahada kavurup yiyemeyecek gibi tiksindim 🤭 Eşim evdeyse ona yaptırıyorum öyle böyle geçiyor canım allah kolaylık versin
yeni_anne2 Ilknur35 şanslısınız yemek yapıp gönderen kayınvalıde pek rastlanmıyor bırak yemek yapmayı arayıp sormayanlar varr