Gamze0991 Gamze0991 @Elamomy @Egemenin_Annesi @Elis27 @ftmkucuk @Melissayda @Sumeyyesu @Zeynep_Sedat @Sara_bebek! Yorumlar mısın rica etsem arkadaşlar çok merak ediyorum 🥲🥲🥲
Hsnsarem-94 Kocaklardansecil kiz bebek ama daha çok tercih küçük ilerleyen haftalarda at tekrar bakayım canım
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Sağol bitanem 🥰 vajinal net gözüküyorda karından ultrasonda bebek yok resmen 🥲
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom benimde öyle inan fazla gaz oluyor bu ara ondan flu oluyor dedi Doktor’um ultrason resmi ekranda net ama hareket etmeye başladığı için o sırada arada bulanık oluyor o da bendeki gazdan kaynaklı 🤭
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Bana obez dediler🥲 obezite kaynaklı ense kalınlığını ölçemediler. Karnım çok yağlıymış 🥲 Doktorum mecbur ense kalınlığı için alttan baktı
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom yok artık bende şuan 72 kiloyum devletteki doktor bastırıyor baya ama özel deki gayet sakin bi şekilde bakıyor ya doktorlarda saçmalıyorlar artık
Eylley 2Princess1Mom Ben 79 kiloyla hamile kaldım ilk 2 muayenede alttan baktı sonra hep üstten. Şimdi bi 5 kilo daha aldım göbeğin yağlı demedi kimse. İnşallah demezler ya çok üzülürüm öyle olursa 😂
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Özelde devlette bastırıyor valla canım. Özeldeki naif naif biraz bastıracağım acırsa söyle diyor, devlettekiler hunharca bastırıyor 🤭