Bltblt Kızlar neredeyse 35 hafta oldum ama Doktorumu değiştirmek istiyorum bu saatten sonra da hangi doktora gideceğim konusunda hiçbir fikrim yok ama iyi bir doktora gitmek istiyorum giden tavsiyesi olan varsa lütfen yazabilir mi
Cihanberk Bltblt canım medstar topçular da Müjde hanım var,yada Ofm de pınar hanım ikisinden birini tercih edebilirsin ikisi de çok iyi
Cihanberk Bltblt ben Müjde hanıma gidiyorum, Sanem hanımı tavsiye etmem azarlama gibi bir huyu var, kardeşim gidiyordu ona, pek memnun kalmadı, doğumda bayağı korkuttu
Dileksah Kepez devlet hastanesi düşünürsen sinem tuzcuoğlu var şifa hastanesinden gelmiş çok tatlı şahsen bu doktora gelmeden önce özele gidiyordum boşa gitmişim sordugum tüm soruları gayet açık bi dille anlatıyo sıkılmadan sagolsun
Bltblt Dileksah devlet Hastanesi olabilir ama ben doğum da devam ettiğim doktorla doğuma girmek istiyorum hani ona gitsem onun doğuma denk gelmesi çok zor olur o yüzden devlete gitmeyi tercih etmiyorum
Chanelmom Bltblt ne zaman için istediniz dolu dendi? Benim doktorum. Çok memnunum. Muayenehane açtı. Hastane be diyor size