Rnrt **2 ocak 89,86 4 ocak 120,14 6 ocak 98,05 Değerlerim bu şekilde. Ama doktorum ilaçları bırakma. Şu anda kesin bir şey yok. Çarşamba tekrar kan ver dedi. Böyle düşüp yükselen oldu mu hiç. Kafam çok karıştı 🥹**
rabiayy Rnrt canım kimyasal gibi duruyor. Umarım dış gebelik değildir. Proteston falan kullanıyorsan bırak, lekelenmen olur ve kanaman başlar zaten
Patito__ Rnrt ikiz oluo teke dusme ihtimali var cnm oyuzden doktorunuz oyle demistir bir sonraki kanda, hatta sonrasinda tekrar verde diyebilir o zaman daha ii anlasilir
Rnrt rabiayy Progestan fitil, kan dulandırıcı iğne ve daha bir kaç ilaç daha kullanıyorum. Doktor bırakma dedi 🥹🤷🏻♀️
Patito__ rabiayy doktoru birakma demis ama sen profsun herlde İnsanlari yanlis yonlendirme gunahina girersin bunlar cok bilgi gerektiren olaylar ole tek düze seyler olsa herkes dr olrdu
minikbebegim06 Rnrt doktor bırakma dediyse sakın bırakma doktor söylesin ne yapman gerektiğini bi tekrar kan ver bakalım ne çıkacak
adatuna Rnrt bence hiç baktırmayın kimyasal olduğu bellli bana da bile bile düştüğünü göre göre kan verdirttiler param boşa gitti hep
Rnrt Patito__ internette biraz araştırdım. Böyle bişeyi gördüm. İnşallah sağlıkla ilerlesin yaa ne diyim bilmiyorum belirsizlşk çok yıpratıcı. teşekkür ederim 🥹
Bihterrr Düşüp yükselme sağlıksız olduğunun %100 göstergesi. Çok üzgünüm doktorunuz neden öyle dedi bilmiyorum ama eğer aynı yerde ve 48 saat sonra kan verdiyseniz umut yok benim de başıma geldi çoook araştırdım 😔
Rnrt Bihterrr geçen yıl kimyasal geçirmiştim. Şimdi yine kimyasal oldu sandım ama doktor bırakma tekrar kan ver deyince bende şaşırdım kaldım 😓
Ajsjskaksjdkd Bihterrr merhaba özel hastanede doğum yaparken ödediğiniz fiyata her şey dahil mi oluyo özelde doğum yapmışsınız sanırım o yüzden soruyorum yani verilen kan ağrı kesici serumlar yatış ücreti vs paraya dahil mi yoksa ekstra mi
rabiayy Patito__ aynı şekilde aynı değerlerle 4 doktora göründüm. Hepsi aynı şeyi söyledi. Bende bana söyleneni yazdım. Tabi ki her gebelik farklı, herkesin vücudu farklı. Prof falan olduğumu da söylemedim. O ilaç rahimi kalı kalınlaştırıyor ve sonrasında değer düşükte olsa kürtaj olmak zorunda kalabiliyorsunuz. Biraz daha sakin mesaj yazmanızı öneririm. Sağlıklı günler
Patito__ Rnrt evet canim boyle bir ihtimal var ufakta olsa yasanan seyler drunuz riske atmak istememiş tabiki dr biliyor sen sakin birak filan diyenleri dinleme Allahtan umit kesilmez sonraki iki kanda netlesir hersy Tabi kimyasal ihtimali daha fazla bunuda unutmayin. Rabbim gonlunuze gore versin amin.
Patito__ rabiayy dr deikseniz ilaci birak demeyin o halde ozaman daha sakin olabilirim Evet sizin dedikleriniz dogru fakat kisi büyük ihtimal tedaviyle kalmiski kullandigi ilaclr var ve ozellikle tedavili gebeliklerde ikiz ihtimali yuksek oyuzden süreç bu sekilde devam edior İyi gunler
rabiayy Patito__ ben bir ilaç ismi söyledim ve onu kullanıyorsan bıraktığında lekelenirsin dedim farkındaysanız. Tedavisi veya başka ilaçlarla alakalı bir yorum yapmadım. O yüzden saldırmadan önce yazdıklarımı iyi okursanız sevinirim
Patito__ rabiayy sizin yazdiklarinizi kopyaliyorum baskada diyecek sözüm yok: Proteston falan kullanıyorsan bırak, lekelenmen olur ve kanaman başlar zaten