e0d0a0 Kızlarrrr selamm geçen sene Ocak ayında hamile kalmıştım kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım doktorum iki ay korun demişti ve öyle de yaptık tekrar Ağustos ayında hamile kaldım o da kimyasalmış tekrar tekrar deniyoruz ama olmuyor arkası çabuk olur diyor herkes sizlerde de böyle olan varsa yazar mısınız
mira_0102 e0d0a0 benimde aynı şekilde, kalp atışı yok diye kürtaj oldum,ondan sonra iki ay bekledim tekrar hamile kaldım ,ama oda düşükle sonlandı ,şimdilik beklemedeyim ,bir hafta önce genetik testi için kan verdim onu bekliyorum
rabiayy e0d0a0 bende geçen ay kimyasal geçirdim. Deniyoruz tekrardan. Herkes öyle diyor ama bakalım hayırlısı inşallah
Ayse2188 e0d0a0 merhaba ben de Ekim ayında kürtaj oldum doktor bı adet sonrası deneyebilirsin dedi .ben iki adet bekledim ve korunmayı bıraktım uygulamaya göre yumurtlama gününde yeniden adet oldum çok korktum hatta 15 gün arayla adet oluyorum diye ueniden doktora gittim hormon testi baktı o da iyi şükür ama hamilelik yok hiç de kolay olmuyormuş düşüğün ayağı icerdedr diyorlar ama zamanı var demek ki hayırlısı
aysegul-2509 e0d0a0 ben evleneli 8 seneyi geçti evliliğin 2 ayında hamile kaldım düşüjle sonuçlandı tam 2 sene sonra aynı tarihte yine hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum yine tam 2 sene sonra hamile kaldım ve dördüncü senede kızımı doğurdum aradan tam 4 sene geçti o sürede yine düşüklerim oldu ve şu an yine hamileyim hepside her yılın aynı aylarında oldular 😀.vücudumuz o kadar değişik birşeyki ben hala anlayabilmiş değilim
e0d0a0 mira_0102 bende gideceğim artık az kaldı yani bu ay belki olmuştur falan diyorum bekliyorum ama yok genetik testi nerede verdiniz
e0d0a0 rabiayy folik asitte kullanmaya başladım ben o da hamile kalmaya yardımcıymış bakalım inşallahh olur Allah gönlümüze göre versin
Eda42_ rabiayy Canım sen bir doktor kürtaj demişti ne oldu zaten kimyasal gebelik olmuş adet ile atılmıştı ama ne yaptın
mira_0102 e0d0a0 ben adana şehir hastanesinde verdim ,siz size yakın hastanelere MHRS üzerinden bakın Tıbbi genetik bölümü ne alicaksiniz randevu ,182 den de arayabilirsiniz
rabiayy Eda42_ olmadım canım. Kafalarına göre söylüyorlar işte; sağlığımız onların umurlarında değil ki.. para daha önemli onlar için maalesef
Eda42_ rabiayy İyi yapmışsın bugün de @yusracim bu hanıma kürtaj demişler o yüzden sordum çünkü bu arkadaş da 54 çıkmıştı sonra 27 düşmüş doktor kürtaj yapalım demiş doktorlar artık para ile bakıyor hasta ile değil herhalde
Sdg9 Selam hanımlar mart ayında kimyasal gebelik yaşadım. Sonrasında tüm vitamin değerlerime kan değerlerime baktırdım ve 5 ay boyunca da sürekli eksik vitaminlerimi kullandım doktor kontrolünde. Temmuz itibari ile korunmayı bıraktık. Eylül ayında hamile kaldım şuanda da 4 aylık hamileyim. Bence tüm vitamin ve hormon testlerinizi yaptırın 🙏🏻🙏🏻 umarım en kısa sürede sağlıkla hamile kalırsınız.