Kızlar 37+2deyim. Çatı muayenemde çatım hafif üstten basık çıktı ama normal doğuma engel değilmiş sadece bebişim biraz iri 3400 kilosu ama doktor 4e kadar doğurulabilir dedi. Doktorum sezaryen yanlısı açıkçası bana normal yapamazsın demedi ama ikisinin de risklerini anlattı sezeryan anne için normal doğum bebek için riskli falan dedi. Şimdi ben aylardır kendimi normal doğum için hazırladım pilates falan yaptım korkmuyordum da.. Ama son günlerde zorlamaya gerek var mı diye düşünüyorum nomrla doğum için.. Alttan kesi dikiş olması genişleme sorunu hemoroid sorunu gibi bir sürü şey olabiliyor. Üstüne ağrı sanccı o süreç zor vs… Artık okuduğum tüm postlarda herkes sezeryanı çok rahat anlatıyor hiç sıkıntı yaşayan görmedim. Çvremde de arkadaşşlarım hep sezeryan oldular. İkisinde de 10 günde toparlanıyorsun deniyor. Doğum yaklaştıça illa alttan çocuk çıkarmaya gerek var mı sezeryan ol kurtul düşüncesi geldi bana :) Tecrübelilerden ve benzer süreç yaşayanlardan fikirlerini bekliyırum, çok kafam duygularım karışık…