Sevgimmm13 39+1 olduk ne sancım nede açılmam var. egzersiz yapıp, hurma yiyip durdum ama yok başka ne önerirsiniz ilk gebeliğim İçerde kıpır kıpır hanımefendi gelmiyor 🤷♀️
Sevgimmm13 12betul Ben iyice stres olmaya başladım ve çevre baskısıda var doğurmadın mı sancın yokmu vs gerçekten artık gelsin istiyorum
Leyli_gul Sevgimmm13 Ben birde hurmayı suda demliyor öyle suyunu da içiyordum ananas yiyordum sürekli bunları da deneyebilirsin
12betul Sevgimmm13 al benden de o kadar yemin ederim günlük gördüğüm insanlar günlük soruyor . Sanki çıkacakta ben tepiyorum içeri
Sevgimmm13 12betul Bende de aynısı ve bu durum beni çok geriyor sorun bendeymiş gibi günlük bir fiil arayıp sormaları her görüşte aynı sorular umarım bu hafta gelir kızım 🤦♀️
Perihan3 Bu kadar tedirgin olmanıza gerek yok daha zamaniniz var demekki her cocuk 39 da dogucak diye bisi yok ben kizimi 41+2 normal sancimla dogurdum belki daha gununuz vardir
Sevgimmm13 Perihan3 Muhtemelen öyledir zaten işk gebeliğim çok bir bilgim yok tecrübem yok zaten çevre baskısı yaşadığım sıkıntılı günler çok kafaya takmaya başladım
12betul 1mavi1mor inşallah diğer 2 sinde gittiğimde 3 cm di direk doğumhaneye aldılar . Bunda iyi ki almamışlar 1 haftadır orda beklerdim 😂😂