Bilgeferhat GiZem3434 doktorlarda bunu net kanıtlanmış olarak kabul etmiyor ama doğruluk payı diğerlerine göre olabileceğini söylüyor internette araştırmıştım sağlıklı olsunlarda benim ilk gebeliğim 😊
GiZem3434 SevgibiR 😂😂😂bi damla Canım ilk 12 çıkındı var erkek dediler sonra 13 te kız dediler 15 te erkek dedi son artık bilmiyorum 🤷🏼♀️
Guneskiz05 Bilgeferhat https://i.hizliresim.com/V9DyRv.jpg canım bende bugün gördüm keseyi, benimkinede bakarmisin
Deletedmom00251 Deletedmom2232😂😂 benimki de yayılmış bi güzel bacakları kapatmış uyuyor allahtan ultrason çok iyi yoksa göbeğimden bebeğimi göremicem😂😂
Pszge Seyyyma7 mor lahanayı kaynatıp soğuttum pilastik bardağa koydum yarıyarıya çiş yaptım 🙈😃 internette Videolar var bak 😂
GiZem3434 Tugbakaya Canım buraya fotoyu nasıl atabilirim ben de ultrason kağıdının fotosunu atmak istiyorum
Bilgeferhat Tugbakaya kese hali demiştim kız bu büyümüş ama benim oğluyum gibi kafası solda bizimkinin hiç bu poz değişmedi sadece soluma yattığımda sağıma geçiyor soldan atıyor tekmeyi dönüyorum tekrar sağa geçiyor soluma yerini bellemiş soldan ayrılmıyor 😂
Gonca0640 Deletedmom00251 ben bunu degil de karalahana yı duymuştum karalahanayla da yapıyorlarmış lahanayı dogruyormuşuz daha sonra idrarı bi kaba alıyoruz daha sonra lahanaya döküyoruz lahana rengi mavimsi olursa erkek pembemsi falan oldugunda kızmış ama nekadar saglıklı bilmem denemedim sonucta nimet
Gonca0640 Deletedmom2232 aynen öyle canım ama dün bi hemşire arkdas söyledi eger anne cok bulanırsa kız az bulanırsa erkekmiş 3 bayan varmış 2 si cok bulanıyormuş kızmış az bulanan bayanınkide erkekmiş
Dderryaa Deletedmom00251 bende 15+3 yakın sayılırmışız😂😂 benm oğlanın herşeyi meydanda bacakları hiç kapalı görmedk daha😂😂
Gonca0640 aysecam o hamilelik testi canım cinsiyet degil ben yapmıştım ama gercekten olmuştu aksam saatlerinde görmüştüm eşimle denemiştim 😂 gercekten cok köpürmüştü ertesi günü sabah gittim test aldım pozitf cıkmıştı
Tugbakaya Tugbakaya https://hizliresim.com/XM6YE6 bu da daha önceki ultrason görüntümüz sizce cinsiyeti ne :)
Deletedmom2232 Gonca0640 ablamın ilki az bulantısı vardı erkekti ikincide hep bulantı uyku hali vardı oda erkekti yani bunlar binde bir denk geliyor ☺️