CansuDemir Deletedmom00251 Ben bunu biliyorum. Neyse söylim, suda dağılmıştı kız diye coşmuşlardı.Ben büyükler eğlensin diye neler neler yaptım 😂 3 aylık oğlum var,şuan dik dik bakıyor bana 😃gene sabahlıcaz kesin.
Deletedmom00251 CansuDemir 😂😂😂 hadi yaa eğlence işte doktora kadar merak ediyor insan sağlıklı olsun da ikisi de benim çucum nasıl olsa😍
dorukhan_nehirada_moms tazecikanneee Hepsini denedim hatta dun parmaklarim delik desik oldu aksam acile gitmek zorunda kaldim ve cinsiyeti netlesti erkek butun testlerde kiz cikmisti halbuki inanmiorum artik bu hurafelere 😊😊saglikla gelsinler hayirli evlat olsunlar ins
tazecikanneee dorukhan_nehirada_moms amin canım benim insallah 🥰🥰 Benin’de makasla bıçağa oturtmuşlardı erkek çıkmıştı Dr da erkek demişti ama sonra bi öğrendik kız 😂
dorukhan_nehirada_moms tazecikanneee makasa oturdum yuzukte kiz cikti karbonTta kiz cikti dun ki yaptigimda kan cikti ama dun sereserpe yatiodu valla bn erkegim hurafelere inanma der gibiydi yarim saat izledik her pozisyondan erkek dedi deismez artik ALLAHIN izniyle dedi dr teyzemiz hayirlisi olsun saglikli imanli kuranli olsunlar vatanina milletine sahip cikan birey olsunlar cinsiyet onemli deil ikinciye bakcaz artik 😊😊😊😊😊
dorukhan_nehirada_moms tazecikanneee amin cnm hepimiz saglikla ve hayirla alalim kucaklarimiza ins Rabbim acilarini gostermesin
1ogrencianne Deletedmom00251 canım doğru çıktı mı cinsiyeti kız mı bebeğinin ona göre ben de yapacam 😅
Deryarslan Deletedmom00251 hepsi boş sizde tutar mı bilmiyorum ama ilk gebeliği ogrendiginizde tahmini 5-6haftalar beta yüksek çıkarsa erkek düşük çıkarsa kız 4kiside denedik doğru çıktı bilmem diğer kizlarinki nasıl