Tugba1234 Deletedmom00251 doktorlarin elinden gelse dogarken dicek aa kizmis erkekmiş diye o kadar temkinli davranıyorlar ki 😂😂
Deletedmom00251 Tugba1234 benimki temkinli olmaktan değil eltimde aynı doktora gitti 12. Haftada kesin kız dedi ona ben 13 te gittim sordum göbeğinden bebeği zor görüyorum cinsiyetini nasıl görüyim dedi bana baya kiloluyum daa😂😂😂
Minikkus65 Deletedmom00251 doktor kıza daha yakın gördüm dedi 15 gün sonra kontrol um var bakalım. Şimdi deliyorum kendimi takipte kal 😂😂😂😂
Tugba1234 Deletedmom00251 😂😂😂 bizimki cok temkinli 15-16 haftalarda belli olur dedi tahmini 6-7 hafta beklemem lazim
Minikkus65 Deletedmom00251 bide zaten ben kan sulandırıcı iğne oluyorum 😂 muhtemelen dağılacaktır o yüzden kız 😂😂😂😂💕
Nurysf Deletedmom00251 kizimda doğru çıktı ama smdikine yapmadık 😅 kuzenlerime de yaptı onlarda da doğru çıktı 🤪
Gulcag Deletedmom00251 babalar hissediyor İnan buna😇 benim eşim hep kızım dedi kız ismi baktı hep rüyasın da hep kız bebek gördü 😍 bazen kızdırmak için oğlum olacak dedi ama yüreğinde ki hep kızdı havalara uçtu zaten duyunca 😍
Deletedmom00251 Gulcag benimkifde rüyasında kız bebeğimiz oluyordu dedi o gün ben tahlil yaptırmaya gittim hamileymişim meğer😍bende iki kere gördüm doğum yaptığımı kız bebek emziriyodum
Gulcag Deletedmom00251 kız bebek güzel haber demek zaten güzel haberi almışsınız inşallah şimdi de güzel bir kızınızın olduğunu öğrenirsiniz 😍 Rabbim herkesin gönlüne göre versin ya 😍😇