Ftmnnr Kızlar sadece çorba var aklımda başka hiç bir şey gelmiyor aklıma sizde neler var fikir çalayım azıcık 😂
Yagmureyll Ftmnnr Ben mercimek çorbası sulu köfte ve pirinç pilavı yaptım yanına da salata ilave etmeyi düşünüyorum 😅
BusZeyRas Ftmnnr domates çorbası, ıspanak dible ve köftemiz var. 5 yaşındaki kızım hasta, haftaya bugün doğumum var valla neye yetişeceğimi şaşırdım
Ftmnnr _biranneadayi ayranlı çorba ile balık risk alamam 😂 ama bu menüyü sevdim yakında yapacağım teşekkür ederim 😇
Ftmnnr Yagmureyll benim eşim kendisi et ürünleri satılan yerde çalışıyor oradan getirmesini istiyorum her gün de unutuyor gidip almak da istemiyorum zaten oradan geliyor her gün hatırlatacakmışsın ya Ben her gün hatırlıyor muyum da sana hatırlatacağım 😂
Yagmureyll Ftmnnr Aaa yok artık hem et ürünleri olan yerde çalışıp hem de eve getirmemek nedir yahu 😂
Ftmnnr Yagmureyll unutuyormuş getirmeyi 😂😂 bugün ısrarla arayıp söyleyince artık getirecekmiş inşallah 😂😂
1_momm_1 Ftmnnr ben fırına tavuk patates verdim yanına bol tereyağlı pirinç pilavı salata ve süzme mercimek çorbası
Ftmnnr 1_momm_1 hamileliklgin ban kattığı en güzel şey tavuktaki fırından tiksinme oldu 😂 ilk zamanlar tiksinuyodum çocuk Soğucak hala tiksiniyorum 😂
kahvesever__ Ftmnnr Yeşil fasülye Kısır bol ekşili baya hastayım canım ekşi şeyler istiyor Çocuklardan but haşladım Salata
Ftmnnr kahvesever__ haşlama kokusuna hala dayanamıyorum hamile olduğuna mı yanayım huy degistirdigimi mi 😂