Merve_kucuk fndd Etlik şehir hastanesine mi gideceksiniz. Ben normal randevu aldım ama doktor kaç gün sonraya randevu veriyor bilginiz var mı?
fndd Merve_kucuk Hayır ben yarın randevu aldım gideceğim. Nasıl yani yarın gideceğim bana başka güne tekrar randevumu verecek. Etlik şehir hastanesine aldım
Merve_kucuk fndd Perinatoloji için alan açıyorlar diye biliyorum detaylı için yani. Belki yanlışta biliyor olabilirim. İlk defa gideceğim gebe polikinliğine.
fndd Merve_kucuk Ha evet normal polikinliğe gidiyorsun sana yeşil alan açıyor. Ben özelden takipliyim riskli gebelik beni oraya yönlendirdi doktorum iki taraftanda takipli olacağım eşim girebiliyor mu yanımda onu merak ediyorum
Merve_kucuk fndd sana yeşil alan açıyor. Ne zamana gün verir acaba. 1 şubatta geri memlekete döneceğim merak ettim☺️ fndd eşim girebiliyor mu yanımda onu merak ediyorum Bir fikrim yok ama inşallah alırlar 🫠
fndd Merve_kucuk o size gün vermiyor. Biz devlette normal polikinliğe gittik perinatoloji için alan açtı ben kendim mhrs üzerinden randevu aldım siz kendiniz alıyorsunuz