Reshaa 40.2yim ne gelen var ne giden kızlar suniden korkuyorum dua edin bana kebdi sanxısıyla gelsin artık 39haftalıkken caö bişe sildim dip köse temizledim eğilip kalltım bana mısın demiyo ya
Yokk Reshaa canın suniden korkcak bişey yok kendi sancın nasılsa sunide aynı derece kendi sancın az az gelirken sunide sık sık sancı gelyo o kadar bekleme daha fazla strese girmeyin hayırlı doğumlar ins hepimize🙈
Reshaa Yokk canım devletr gidiyorum 41e kadar yolu var dedi ama kakasını yer diye korkuyorum napcsm bilmiyorum çıksın istiyorum artık sinirden ağlıcam ya acayip ağırlaştım bide her yerim sızlıyo
Reshaa Yokk canım devletr gidiyorum 41e kadar yolu var dedi ama kakasını yer diye korkuyorum napcsm bilmiyorum çıksın istiyorum artık sinirden ağlıcam ya acayip ağırlaştım bide her yerim sızlıyo
Reshaa 23Zumra hurma yiyorum yedigim günün ertesi günü sanxım oluyo geçiyo dün sancım vardı ama geri gitti bu bebe beni yaşlandırdı ya
Yokk Reshaa dewlet olduğu için normal bekliyor benimde kakasını yapar korkusu var bende özele gidiyorum sancım olmazsa suni verck 10 gün snra ins 🙏🙏
Dora91 Reshaa 2 gun sonra bende 40 olucam canim benim doktorda 41a kadar yolu var diyo kanala inmemis daha belirtim de yok hic. Ben de suniden cok korkuyorum😣
Dora91 Reshaa evet devlete gidiyorum. Cati muayenesi de yapilmadi henuz. Dunden once gittim 1 hafta sonraya cagirdi suyun iyi bebekte iyi dedi. Nst de biraz kasılma cikti o kadar normal dedi. Sen ne durumdasin devlet mi seninde?
Cennetcelik Reshaa cnm Bnde 40+4 günlük Bncede aynı korku var suni den Korkuyorum Bncede belirti yok bazen gelecek gibi oluyor sonra fos 😒😞