41+4 te gittim nst de çıkan sancım vardı ama hiç açılmam yoktu nst de sancım olduğu için yatış dediler ve beni bi odaya aldılar çatı muaynesi yaptılr ilk defa o gün çatı muaynesi yaptırmıştım sonra yatışımı verip odaya çıkardılar o gece kanamam başldı nişan geldi yani riskli gebeliğe alındım çünkü sancım var ama açılmam yoktu kanamamda vardı 3 gün yattım o sancıyla hiç mi açılmaz ama yinede sezeryana almadılar normal doğuma hiç bir engelin yok sancılrın güzel açılmayı bekliycez dediler her 2 saatte bir açılmamı kontrol ediyolardı benide en çok zorlayan buydu çünkü çok acıyodu o acıyla yeter sezeryan istiyorum diye bağırdım olmaz dediler illa normal doğum direttiler bazen doktorlarla atıştım gelen uzmanlara şikayet ettim ama aslında onlar benim iyiliğimi istiyomuş en son bi uzman geldi yeter dedim 3 gündür yatıyorum oda doktora bugunde doğurmazsa sezeryana alalım dediler sezeryana alınıcam sanıyodum son gelen doktor beni doğurttU eliyle açtı beni 3 cm e ulaşınca zaten doğum başladı 42 de doğum yaptım sonrasI çok hızlı oldu sancı çekerken kavga ettğim doktordan çıkarken özür diledim teşekkğr ettim normal doğum gibisi yok hemen ayaklandım bebepğimi sardım sarmaladım yaşadığım herşeyi unuttum bide bebeğin başı görünene kadar eşim yanımdaydı sancıyıda onunla çektim banyomuda eşim yaptırdı plates topu hareketleri yapmamı istediler hepsini birlikte yaptık odada tuvalet banyo var plates topu var her imkan sunulmuş ilk başta şikayetlenerek girdim ama çıkarken herşey çok güzeldi 12 haftalık gebeyim şuan etlik takipliyim doğumu bilkentte yapıcam