Ynckpgn Kızlar gebelik planlarken ben şunu yaptın o yüzden hamile kaldım dediğiniz ya da sağlığınıza çok dikkat ettiniz mi ?
Sila41_ Ynckpgn düzenli folik asit ve gerekli vitaminlerine başla ve hiç stres yapma ilişkiye girerken hamilelik için girme kısacası akışına bırak
dilaraates Ynckpgn ben beslenmeyede dikkat etmiştim tahıllı ekmek daha çok protein ağırlıklı makarna pilav tüketmedim
Sila41_ Ynckpgn haklısın bende öyleydim annem ameliyat olduğu ay sürekli onun yanında kaldım haftasonu eve gidiyodum dolayısıyla düşünemiyordum o ay oldu
ErsBegAs Ynckpgn kesinlikle eşinle bir tatile çık, yumurtlama döneminde elbette ki ve asla bebeği düşünme. Kendini eşini düşün.. Açıkçası biz ambiyansa bıraktık, bebek asla aklımıza dahil gelmedi o kadar isterken ve ta daaa bebiş geldi
Ynckpgn ErsBegAs Tatile çıkacak zamanımız ve durumumuz yok ikimiz de çalışıyoruz ve ev yapıyoruz Başka şeylerle uğraşıyorum ama düşünmeden edemiyorum inşallah başarırım
Smileylaylom Bende pcos vardı öncesinde 6 ay kadar diyet yaptım, ideal kiloma düştüm. Sonra olur mu bilemedik denedik sadece şükür oldu 😍