Burcuasel123 Kızlar bugün saglık ocagında kan verdim beta kontorülü için ama sonuç ne zaman çıkar en erken Birşey daha sorucam hamilelikte diz sızısı ve bel agrısı normalmi başlarda dayanılmıcak gibi, bi agrı
Ynckpgn Burcuasel123 Dayanılmayacak gibi ağrı normal değil doktora gitmenizde fayda var adetiniz kaç gün gecikti
Burcuasel123 Ynckpgn bugünle birlikte 4 gün ama düzensiz oluyorum ben cuma günü kan verdim özelde beta 101 çıktı bu agrıyı ben 1 haftadır yaşıyorum çok felaket bi şekilde bugünde arttımı diye betaya baktırmak için kan verdim
Ynckpgn Burcuasel123 Sonuçta gebelik var kimyasal gebelik olabilir doktora git bence beklemek fayda etmez
Ftmnnr Burcuasel123 Keşke sağlık ocağında vermeseydiniz doktora gitseydiniz çünkü sağlık ocağında en az iki günden önce çıkmıyor diye biliyorum burada öyle ve hani her ihtimali de düşünmek gerekiyor farklı bir ilerleyen gebelik durumu varsa her saat sizin için çok önemli yani Keşke kadın doğuma gitseydiniz hala imkanınız varsa bir acile gitmeniz daha iyi olur en azından 2 saat sonra çıkar