Nazliip Kızlar acile gittim mide bulantısı halsizlik kaşık ağrısı var dedim gebelik şüphem olduğu için ilaç kullanamadım dedim doktor hemen beta bakalım ona göre ilaç yazalım dedi şüphesi olan almaz diye gitmemezlik yapmasın
Eda42_ Nazliip Direk gebelik var mı denildiği zaman alınmıyor Muş böyle söyleyip bilgi verdiğin iyi olmuş inşallah pozitif sonuçlar alırsın inşallah 🤰🏻🤰🏻
Hizliveofkeli Eda42_ ben geçen hafta perşembe gittim gebelik baktırmak istiyorum dedim hemen baktılar. Doktordan doktora değişiyor sanırım.
MujganisMom Nazliip Ya canım benim seni tanımıyorum ama çok mutlu oldum inşallah bir gün bende böyle güzel haberler alırım tebrik ediyorum Allah’ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 🤲🏻🧡🥹
Tutar13 Nazliip yaaa canım benim kendim kadar sevindim valla hayırlısı olsun insallah saglıkla kucagına alırsınnnn
3coocukluannee Nazliip Hayırlı olsun hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşaAllah.
Eda42_ Nazliip Hayırlı olsun gözün aydın olsun hamilesinn sağlıkla inşallah artışı olsun inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻 🤰🏻🤰🏻