Birbenbirbebek 19 haftalık olduk . Bir şey olmadı ama dün birden karnım boş gibi hissettim nasıl anlatayım da bilemedim . Yani karnım da çıktı o doluluk sertlik ne sağda ne solda karnımı rahatça içime cekiyorum mesela umarım anlatabilmişimdir. Yaşayan var mı ?
Turuncukadin Birbenbirbebek belki bebek rahat bir pozisyon almıştır canım. Ben hiç yaşamadım bunu ama bir şey olsa kanama vs olurdu diye düşünüyorum. Bebek de çok küçük değil sonuçta
babyiscoming_ Birbenbirbebek bazı dönemlerde karın yumuşayabilir ama karnın içe çekme zararlı olabilir
Balbebek012 Birbenbirbebek 23 teyim şimdi ben de denedım karnımı ben de içime çekiyorum😅 kız şüpheye düşürdün beni ya zaten aldığım 3 kilo bebek nerde diye düşün yordum hep ahahhaa 😅😅 sen korkma annesi kanaman var mı ağrın var mı önemli olan bu
Eceunverkanra Birbenbirbebek Merhaba, dediginiz seyi anlayabildim ama sanki siskinliginiz gecmis gibi. Rahim bagirsaklari sıkıştırdığı için karnin buyumesinin yaninda siskinlikte oluyor belki o biraz gecmis ve rahatlamissinizdir o nedenle oyle hissediyor olabilirsiniz gibi aklima geldi
Denizlina09 Birbenbirbebek belki karnınızda dönmüştür ve daha rhata bir pozisyondadır sizde de böyle bir his yaratmıştır. Telaş etmeyin bence.
Birbenbirbebek Denizlina09 teşekkür ederim umarım 🙏 kontrolüm haftaya . Ama sanırım ters bir şeyler olsaydı belirti verirdi heralde ?
Birbenbirbebek Turuncukadin teşekkür ederim. Bende öyle rahatlattım kendimi bir belirti verirdi heralde . Umarım rahat bir yere geçmiştir 🥹
Birbenbirbebek babyiscoming_ teşekkür ederim bilmiyordum . Bir deneyeyim doluluk var mı diye yaptım 🥹 aynen dediğiniz gibi yumuşak göbek gibi
Birbenbirbebek Balbebek012 kız çekme zararlıymış bak 🥹 Balbebek012 ay hep böyle dolu dolu olunca birden sanki boş gibi geldi . Maşallah de bak ne güzel bebek almış demek ki kg . Ay yok şükür ağrı kanama vs
Birbenbirbebek Eceunverkanra evet siz söyleyince bana da cok mantıklı geldi . Niye buna bu kadar evhamlandım bilmiyorum ama 🤷♀️ Cok dolu dolu hissedince birden ne oluyor dedim
Goktug16 Birbenbirbebek siz hareketlerini hissetmeye başlamışmıydıniz bende 19 haftaliğım daha hissedemedim hareketlerini bir sorun mu var diye endişe var içimde hep
Birbenbirbebek Goktug16 düzenli değil ama nadir hissediyordum . Mesela sağdan sola gibi tekme cok nadir . Bende sordum hala hareket hissetmiyorum diye doktorum 20. Haftaya kadar normal dedi
Eceunverkanra Birbenbirbebek Gün icinde 2527181 kez bir sur seye evhamlandigim icin sizi anlayabiliyorum ama annelik boyle bir sey hep bir evham hali❤️ Hareketlerini hissetmeye basladiniz mi?
Birbenbirbebek Eceunverkanra ah evet yaaa 🥹🥰 hareket değilde sanki bir yer değiştirme dönme yada toplanma gibi sertlik cok nadir hissediyorum cok cok nadir arada bir tekme tarzı bir şey
Eceunverkanra Birbenbirbebek Evet ilk hareketler o sekilde basliyor gun icinde az az balik yuzuyormus gibi 🙃 Saglikla gelsinler insallah❤️