Fatmanur_gul Kızlar geçmek bilmeyen bir mantarim var şimdide 1 aylık hamileyim mantarim yine azdı bebeğe birşey yapar mı sizce kontrolüm cumartesi günü doktora söyleyeceğim ama başına gelen var mı bir fikir lutfen
Bebekmert Fatmanur_gul ben ılık su ile yıkayıp pamukla kantaron yağı sürüyordum doktor da fitil veriyor ancak onlarla geçiyor
Mrvsmt2502 Fatmanur_gul beslenmenize dikkat edin meyve şekeri bile olsa şeker tüketmeyin özellikle rafine şekeri hayatınızdan çıkartın. Nioli yağı kullanın her gün çamaşır değiştirip. Çamaşırlarınızı diğerlerinden ayrı 90 derecede yumuşatıcı kullanmadan sirke ile yıkayın. 2 sene çektim bu illeti
T-159 Fatmanur_gul canım bende de çok oluyordu nioli yağı kullandım valla çok etkisini gördüm direk kesiyordu enfeksiyonu kasintiyi hamile ilen iç çamaşırına damlatiyorsun çok çok memnun kaldım doktorum kullanabilirsin demişti olmadı sende Bi sor tamam derse sipariş ver
Fatmanur_gul Bebekmert siz hamile misiniz erken dogum olur yada vajinal doğum olmaz diyorlar doğru mu acaba
Bebekmert Fatmanur_gul 27 haftalık gebeyim ben ve en başından beri sık sık yaşıyorum bu durumu ilk oldugumda bile 5 haftalık gebeydim aynı gün öğrenmiştim . Hiç bir doktor erken doğum olur yada vajinal doğum olmaz gibi şeyler söylemedi ben acile de gittim bunun için normal doktoruma da gittim nerdeyse her ay bir defa geçiyor başımdan