ogul_can Meryeli benim de o şekil aşağıda hissediyorum hep bugün doktora sordum ayakları aşağıda o yüzden dedi
Meryeli ogul_can ama bir sorun değildir demi sadece pozisyonundan kaynaklıdır yani böyle olması ? Bir de mide yanmanız başladı mı ? Soluk borusunda hatta direkt hissedilen ?
Anonimanonim ArasMom__ canım tabi karar senin ama bence yaptır bak ben yaptırmasaydım belli olmayacaktı kötü sonuçlara yol açabilirdi normal kan testimde hiç şekerim çıkmıyordu
ArasMom__ Anonimanonim bilmyşorum ama o kadar glukoz veriyorlar diyorlar olmayan şeker bile çıkıyormuş
Hasret_Erkan biranneninyolculugu çok çok üzgünüm acınızı yürekten hissediyorum benimde bebeklerimin 16. Kromozomunda sıkıntı çıktı son bir sonucumuz kaldı netleşmesi için oda yarın çıkacak ağlamaktan ve rabbime dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor elimden 😭
parliyokralice ArasMom__ Kızlarr benim de bugün 25+6 🌟şafak 99 ✨hiç bi yere yazamadım buraya yazayım dedim içimde kalmasın 😂😍 çok güçlü bi tekme bu akşam hissettim bende genelde sırtıma doğru popoma doğru hissediyorum bazende yan göbek tarafında bebişin durduğu pozisyona bağlı aşağıda hissetmemiz çok normal hepimizin çok güzel geçsin inşallah bu süreci 😍
ArasMom__ parliyokralice maşallah canım artık sayarsın bundan sonra. Sağlıkla kucağına al inşallah. ❤️😘
Ebruaselliya 25 hafta olduk bizde şükür…midemde hemen dolma hissi oluyor patlayacagim sanki,karnımda sertlesme gerilme var,bel agrim oluyor normalmi bilmiyorum ama ağırlaştım bu hafta 🫥
Sdtkrhn ArasMom__ verilen glukoz sadece 2 3 baklavaya es değer onu da normal zmaan da zaten tüketiyoruz. Korkulacak bisi deil tabi ama herkesin kendi kararı ☺️☺️☺️
ogul_can Meryeli Hayır değilmiş duruş pozisyonundan kaynaklı aşağıda hissediyorsun dedi mide yanmam çoktandır var zaten surup kullanıyorum siz kaç haftalıksınız
Habilim Ben de 14 temmuz. Doktorum bana 25.6 haftalık dedi. Peki alışveriş ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz.. şuan ağırlasmadik sankimm .Çok hareketli olunca vajinam ağrıyor. Karnımda kasılma kasıklarım da ağrı olabiliyir ara da .Yemek az yesem patlayacak gibiyim. Böyle giderse çok yiyemem işime gelir tabi:))) kilo almak istemiyorum hiç. Çocuk alsın yeter. Onun dışında hamilelik duygusallıgi yok. Yavrucagin tekmeleri yoğun tempoda isem pekk hissetmiyorum. Plesantam da zaten önunde. Onunds etkisi var. O tekme attığında bazen öyle bbir vuruyor ki vajinami sallıyor sanki değişik:))
ArasMom__ Habilim benimde vajina kemiklerim çok ağrıyor özellikle yürürken falan. Alışverişi bu hafta başlayacağım inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalımm 🤲🏻🤲🏻
Nergizos Ben de bugün 25+2 yım oğlumuz olacak. Sat 16 temmuz. Herşey yolunda çok şükür. Dün kontrolüm vardı. Baş aşağı duruyormuş. 800 Gr dedi Dr. 4 hafta sonra tekrar kontrol var
Kaannur @Meryeli canım bende aynı şekilde hissediyorum bazen popoda bazen vajinada bir tek ben yaşıyorum sandım ama olıyormuş demek ikinci gebeliğim birde benim inşallah sağ Salim alırız bebişlerimizi kucağımıza Rabbim yardımcımız olsun
Meryeli Kaannur amin canım inşallah valla. İnsanı korkutuyor arada ama şimdi 26 ya geçtim sanki biraz daha karnımın yukarısına çıktı hareketleri
Habilim Eşim Mart’ta tatile giriyor ramazandan ötürü. Alışverişi de Şubat’ın ortasında yavaştan başlarım. Martin ortasına kadar biter zaten. Ama yjnede bilmyrm ağırlaşmak da var işin ucunda. Duruma göre bakcaz.
Citirmom Habilim neler alacaksınız liste paylaşabilir misimiz eğer varsa benim ilk hamileliğim emin olamıyorum ne almam lazım diye