Melikezturk Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım açlık değerim 91 çıktı 50 gr glikoz verdi 1 saat sonra kan aldı oda 147 çıktı 1 hafta sonra açlık tokluk bide 3 aylık sekere bakıcak inşallah normal çıkar değerler sizde neler oldu nasıl çıktı sonuçlar
Ellaynagme Melikezturk degeriniz biraz yuksek ama cok degil, biraz diyetinize dikkat ederseniz duzene girebilir
Nursemom Melikezturk bende bu sabah yaptırdım daha doğrusu yarım kaldı iptal oldu. Açlık 80 çıktı 75gr glikoz içtim bi saat sonra kan alacaklardı kustum kötü oldum ama o kana da baktılar 120 çıktı. Doktorum 2.saat kanına yada bi daha tekrarlamaya gerek duymadı. Dikkat et yediklerine sıkıntı yok ddi çok şükür
Melikezturk Ellaynagme edicem de canım zaten çok yemek yiyemiyorum ki tatlı şeyler de yemiyorum pek anlamadım neden çıktı hamur işi de yemiyorum fazla
Ellaynagme Melikezturk valla bana meyve, cavdarlı ekmek bile yaramıyor, biraz tutucaksın, ben hic karbonhidrat tuketmıyorum malesef, en ufak sey cıkartabiliyor, olcumlerle anlayabilirsin ne iyi gelio ne gelmioü
Melikezturk Ellaynagme kız yesem demek ki 200 lerde gezcek ben hiç kolay yemek bile yemiyorum ama hamd olsun bebeğim de bende saglikliyiz sadece bu yüklemede şekerim çıktı o kadar
Melikezturk Ellaynagme makarna pilav yemiyorum zaten kuzum ama beyaz ekmek yiyorum onu da kepege döndürcem
Ellaynagme Melikezturk oyle yap, azcik simit bile alt ust ediyo sekeri, ben kepekli bile yiyemiyorum, cavdar denedim o bile olmadi, hic ekmek yiyemiorum 😬
Melikezturk Yasemincifci hayırlısı canım tedavisi var sonuçta dikkat edicez napalım bebeklerimiz sağlıkla dogsun da