GULLMOMMY Canmoms3 Eymenkuzusu Bahar1205 MNGsy vilanelle Sila41_ izelaren Parilti007 Eda42_ ErsBegAs Soniko biranneninyolculugu Ndbl03 Meryeminannesi20 Allah hepinizden razı olsun özele gitik doktor bebeği gordu ama kalbi durmuş dedi okadar kötü bir durum ki 7 haftalik ken durmus 1 aydır ölürmüş icerde yarın sabah kürtaj olacağım kendimi iyi hissetmediğim için lütfen sizin gibi kalbi güzel insanların duası önemli 🤲🥹😭
biranneninyolculugu GULLMOMMY Allah yardımcın olsun 🤲🏻 dualarım seninle. Sonrasında acılı bir hayatı olmasındansa diye düşünmeye çalışalım 🙏🏻 24 haftalık hamileyim ve aynı durumla sınandığım için seni çok iyi anlıyorum
Canmoms3 GULLMOMMY Rabbim sabır versin inşallah üzülme canım en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde tekrar nasip olur inşallah
Eda42_ GULLMOMMY Canım çok üzüldüm 😔😔 Rabbim sabır versin üzülme diyemem ağla içinde kalmasın ama isyan etme rabbim tekrar hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah amin 🤲🏻🤲🏻
Eymenkuzusu GULLMOMMY canimm benim başın sagolsun. Rabbim kolaylik versin insallah en kisa zamanda toparlanirsin 🥺
GULLMOMMY Canmoms3 inşallah bu günlerde de geçecek inşallah güzel günlere gelebilmek için çok sağolun
GULLMOMMY Eda42_ asla isyan etmiyorum bol bol dua ediyorum inşallah güzel günler e ama işte insanın canı da yanıyor üzülüyorum ama hep de dua ediyorum
Canmoms3 GULLMOMMY tabikde gecer bizim elimizde olan bişey değil canım bol bol dua et biliyorum üzülme diyince de mümkün olmuyor ama başın sağolsun 😞 çok güzel günlerin olur inşallah
Eda42_ GULLMOMMY Tabi ki ağla üzül insanız acımız olunca ağlayacağız inşallah bundan sonra sağlıklı oluşur inşallah
Figen0736 vilanelle boş gebelik olduğunu doktorunuz nereden anladı acaba bende de boş gebelik olma ihtimali var yarın kesin bişey söyleyecek doktprum
GULLMOMMY Figen0736 benim boş gebelik değil de bebek 6 haftada duydum kalp atışını 7 haftasında kalbi durmuş ve bugün devlet hastanesi doktor goremedi bebeği özele gitik orda gordu ama ölmuş
vilanelle Figen0736 canım hiç bir belirtisi ve sebebi yok, kontrole gittim bebek görünmedi, artık 8. 9. hafta olduğu için bebeğin görünmesi şarttı, zorunlu kürtaj oldum… senin nasıl durumun? baktırabildin mi
Bahar1205 GULLMOMMY Allah yardımcın olsun canim ,Rabbım sabir versin inşallah, dualarımız hep seninle🤲🤲
derinn16 GULLMOMMY Allah sabır versin canım benim çok üzücü bir durum güçlü kalmaya çalış 1 sene önce bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi ikinci gebeliğim Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah 🤲🤲 Bu günlerin acısını azaltacak çok güzel günlerin olsun 🙏🏻
Parilti007 GULLMOMMY aynısını ben de yaşadım ilk ikizlerimi 8 haftalıkken kaybettim kalp atışlarını duyduktan sonra. Çok zor evet ama hep hayırlısını ver rabbim dedim büyük ihtimal sağlıksız olduğu içindir dedim. Şimdi yine ikizlerime hamileyim 25teyiz. Hiç kötü düşünme kendini üzme daha iyisi olacağı içindir emin ol rabbim daha kötüsüyle sınamasın 🌸
Sila41_ GULLMOMMY allahım sabır versin canjm benim çok üzüldüm ne desek anlamsız kalıyor bende yaşadım bir kez, 3. Ayımda gebe kaldıö 4. Adetimi olmadım yani inşallah sende öyle olursun ve sağlıklı ilerlesin inşallah
Mia94 GULLMOMMY allah sabır versin canım benim. Allah tekrarlarını yaşatmasın birdaha inşallah.Demek ki bebiş sağlıklı değilmiş ve sana tutunamamış ama üzülme inşallah en hayırlı zamanda tekrardan sağlıklı bir bebeğe hamile kalacaksın ve sağlıkla dünyaya getireceksin. 🙏