Ecmsyl Mervisnese 28 li haftalardi yanlis hatirlamiyorsam zaten bebekte donmustu o haftada batmalar oluyordu catimda
UykusuzAnne Mervisnese 25.haftada başladı rahim ağzı kısalması nedeni ile erken doğum riski çıktı şimdi 30.haftadayım hâlâ çekiyorum çatı acısını
balinannesi20 Mervisnese 28.haftamda hafif hafif vardı 33.deyim 3-4 gündür topallıyorum🙇🏻♀️ O tarafa yatamıyorum oturup kalkamıyorum🙇🏻♀️
Lucky Mervisnese 26da bir başladı 32 oldum hala son gaz devam . Hele biraz ayakta kalayım yürüyeyim o gün iptalim. Rahim agzı kısalığı var bende
Mervisnese Ecmsyl peki nasıl oluyor ben 22 haftalik oldum 1 haftadır vajinamin ordaki kemiklerim ağrıyo sizin nasıldı
Neroizm Bende 30. Haftadan sonra baslamisti. Vajinanizin bagli oldugu legen kemigi yani afedersiniz kıç kemigi dedigimiz kemikler sizliyor hatta son haftalarda dizime kadar inmisti agrisi yuruyemiyordum ben.
Mervisnese Neroizm benim iki bacak aram ağrıyo vajina yanlarımdaki kemikler ilk hamileligim bilmiyorum oyuzden
Serenulkaya Mervisnese alt tarafimda ikicati kemigim agriyo sanki doguracam gibi ama alt tarafin agrimasi henuz erken kontrol gunumi bekliyorum doktoruma sorkmak icin
Ed71 Benimde 26.haftadan beri ağrıyor fazla ayakta kalınca iş yapınca felan akşama yürüyemiyorum ağrıdan şuan 30 Haftadayız
Merve201119 Mervisnese 35 te başladı benim canım şuan 38 oldum yürümekte zorlanıyorum bazen sanki iğne batırıyorlar gibi oluyor
Mervisnese Şöyle anlatayım hani sırt üstü yatarız ve bacaklarimizi iki yana açarız ve bi süre oyle kalınca vajina kenarındaki kemikler acır benim tam orası aciyo çatı ağrısı o mu oluyor
Mrveglsn Mervisnese aynı dertten müzdaribim 28 haftamda başladı tavsiyem magnezyum kullanman beni o rahatlattı ve kalsiyum eksikliğinden. Çatı muaynesi daha olmadım bilemiyorum dinlenmek iyi geliyor