Nursotu Kızlar regl iken muayenenin normal muayeneden farkı ne oluyor hormon testi sadece regl iken mi verilebiliyor mesela
Gzde_defne Nursotu adetin 3.günü hormon testi alıyorlar genelde.muayene de regl döneminde karından ultrasonla yapılıyor
miniminibebek Nursotu bi de vajinal muyane ile yumurtalıklarının durumuna da bakılabiliyor hormon testleri dışında
Sevgiiss Nursotu regl iken muayene olmuştum canım hatta çok şaşırmıştım hatta çok yoğun geliyordu kan akıyordu yani ama doktor bizim için sorun değil demişti . Yumurtalıklara Rahime bakmıştı o zaman
PurpleRose Nursotu adetliykem değerler faha net çıkar hormonlardan kaynaklı. Vajinal muayenede de yumurtalıkların durumu daha iyi görünür
Nursotu Gzde_defne tsh fsh gibi değerlere bakılmıştı daha önceden hormon testi bunların dışında şeyler mi oluyor peki
Gzde_defne Nursotu evet onlar hormon testleri.tsh fsh prolaktin lh genelde bunlara bakılıyor.yakın zamanda yaptırdıysanız bir daha baktırmanıza gerek yok
Nursotu Gzde_defne amh değeri fln görüyorum da bu yok mesela değerler arasında bugün adetin 4 günü yapılır mı yoksa 2 3 . Gün şart mı ☺️
miniminibebek Nursotu evet daha doğru görünüyor ben normal günlerde bi kaç defa muayene oldum bi şeyiniz yok deniliyordu özel bi Dr adetliyken baktı yumurta rezervin az amh baktır dedi
Nursotu miniminibebek aa randevu bulamadım gidemedim o yüzdem bugün adetimin 4. Günü nasipse diğer adetimde düşünüyorum
miniminibebek Nursotu inşallah aslında Dr takipliyseniz randevu bulanmadığınızda gidip rica ederseniz belki yardımcı olur adetliyken randevu bulamıyorum falan diye
Patito__ Nursotu en dogru sonuc adet gunleri cikiyor cnm hormon testleri bunlar oyuzden ogunlerde verilmeli diger gunlerde yabls cikabilior Adetliykende rahim dha net gozukuyor.