A145N Bugün bu ilaca geçtim folik asidi bıraktırdı doktorum ilacı aç karnına yemek yemeden bir saat önce iç dedi dediği gibi yaptım ama kusma oldu bu ilacı kullanıp böyle biseyle karşılasan varmi
ilknur_dmrl1 A145N ilk zamanlarda bende de oluyodu 36+6dayım. Hala kullanıyorum. Kullanılması gereken bir ilaç bu arada. Kahvaltıdan bir saat önce kullanıyorum böyle olması daha uygunmuş doktorum demişti.
Emeltsb A145N yemekten önce alınca bu ilaç kabız ve mide bulantısı yapıyor bende doktorumla konuştum kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum üzerine 1 mandalina tüketiyorum emilimi artsın diye
Sevolino A145N yemekten 2 saat sonra içiyorum ben müde bulantısı olmuyor üzerine mandalina yiyorum c vitamini demir emilimini arttırıyor diye
Ayse-Gul121022 A145N bir süre kullan baktın ki sürekli kusuyorsun doktordan değiştirmesini istersin çünkü bende de oldu. Bir süre kullandım hala geçmedi kustum sürekli gittim anlattım ilacı değiştirdi.
Esra5151 Ben hep ferro sanol kullandım sabah içince bulantı oluyordu doktorum yatarken ic dedi öyle yapınca iyi geldi biraz üstüne birde mandalina portakal ye daha etkili olur
A145N Esra5151 doktorumla konuşup öyle yapıyım en iyisi sabah aç karnına icilince mide bulantısı yapıyor galiba
A145N Emeltsb kahvaltıda da decavitle monovit içtim iyice kusturdu üst üste ilaç mı içilir hamile bıreye göre üst üste içilmesi normal degil
Emeltsb A145N evet öyle saatleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz ben uyurken folik içiyorum gündüz mide bulantısı yapmasın diye
A145N Emeltsb yarın yemek yedikten sonra gece içerim yatarım gündüz zorluyo uyku getiriyo halsiz kalıyorum 🥴