Nur-sahin 25+5 günlük hamileyim 22 haftalikken serklaj gecirdim evde yatmakla geciyor vaktim şuan.. En son idrarimda Enterococcus faecalis uredi yaziyor bunu yasayan ve korkusuz sıkıntısız atlatan oldumu ve nasil atlattiniz nasil tedavi oldunuz
Serap09 Nur-sahin doktorun ilaç yazacak birde bol su içeceksin başka yolu yok bnde serklajliyim benimde zaman zaman idrar enfeksiyon çıkıyor doktorum azitro veriyor
Serap09 Serap09 Nur-sahin bazı doktorlar kültür temiz çıkarsa önemsemiyor senin bu sonucun kültür mu yoksa normal idrar mi kültür olan orta akım diye gecer
Serap09 Nur-sahin tuvalet temizliğini düzgün yapmalısın önden arkaya doğru bu bakteri biraz dirençliymis antibiyotik ile geçer doktoruma şimdi sordum mesaj attım ped v.s asla kullanma bulaş olmasın
eilf150 Bol su iç çamasırını utule sureklı degıstır nemli bıle olmasın sureklı degıstremıyorsan pamuklu atletten pecete yapabılırısn yogurt kefır tüket birde kronikleşmısse zor gecer biraz taharetlernırken soguk su degıl ılık su onden arkaya sekılde
Nur-sahin Serap09 devlete gidiyorum normalde kontrolum 2 hafta sonra tekte gidemiyorim serklaj oldgum icin korkuyorm 2 otobus ayakta felan sallana sallana.. Esimle gidiyorum oda surekli izin alamiyo malum elin isi ozel doktora gidip muayene olup ilac yazdirsam bi sıkıntı olurmu acaba ozel evime cok yakın.. Bi yandanda korkuyorum 2 hafta beklesem geçmi olur diye bilemiyorum 😭
Serap09 Nur-sahin kültür orta akım idrar ilk çişin yarısı dışarı ortadaki kaba sonraki wc ye yine vajinayi vermeden temizle güzelce
Kubilogy_1 Nur-sahin ben bı verdim yenisi önerildi bida başka yerde özelde verdim bu uredi enfeksiyon hastalıkları na gittim tıp fakültesi hastanesine o yeniden istedi buna bı antibiyotik yazdı ilaç kalkmış piyasada yok vs derken ben serklaji oldum 3. Nün sonucu temiz geldi
Serap09 Nur-sahin sağlık ocağında nasıl idrar verilmez Bn veriyordum kanda verdim neyse ozamn acil kısım varsa git kadin dogum
Serap09 Nur-sahin sen en iyisi bir manurol al eczaneden bide bol su iç doktor randevunuda öne çek azıcık
Nur-sahin Serap09 yarina aldım canim randevu eşimde bişey felan olur diye izin yazdirdi zarzor da yarin gidicez.. Gunde 1bucuk litre iciyorum yetersizmi sizce
Serap09 Nur-sahin çok yetersiz en az 3 litre icmelisin böyle vücudun mahvolur mekanik temizleme yapar su içtikçe idrara gidersin ve yollar temizler