Asyanil Esesme 9 ay neyaptın afedersin düşünmedinde son günmü düşünüyosun neyapacagını yemin ediyorum bi tuhafsınız ya
Betul2009 Esesme şuan çok kızdım size ya bebeğe bişey olursa 9 ay karnınızda taşımışsınız hiçmi vicdan azabı çekmicekmisiniz öyle yada böyle o bebek dogacak korkuyor olabilirsiniz elbette ama korkunun hiç kimseye faydası olmıcak 😔
Seherr Esesme ayyy canım benim çok şükür sağ salim kavuşmuşsun Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ikinizede darısı bizlerin başına inşallah 💕💕
Yasosss Esesme pes valla doktoru dinlemeyip burada akıl arıyorsunuz nasıl doğurmayı planlıyorsunuz ki ya aksi bi durum olursa diye hiç mi düşünmüyorsunuz😒
Tugba07 Berivannn Bende simdi geldim doktordan. 40+3 haftaligim ve acilmam felan yok. Saliya kadar beklicez. O gunune kadar olmazsa sali sabah suni sanciyla baslicaz doguma ☺️🥰 Bakalim nasil bir macera olcak. Heyecanliyim. Sen ne zaman gidiceksin doktora?
Berivannn Tugba07 gittim geldim bnmde acilmam yok acilma yok ama bebek kafasi kanala iniyor dedi en gec pazartesiya kadar dogar dedi buyun yarin ertesi gun olur dogm dedi
Tugba07 Sedahoca Umarım kendileri gelmeye kalkarlar🥰 Olmadı saliya elimizdeler bebişlerimiz hayirlisiyla☺️
Tugba07 Berivannn aynen benimde bebk kafasi kanalda ve yonu felan normal doguma uygun. Bana da dedi her an olabilir belli olmaz. Ama olmazsa sali gunu sabaha yatiş verdi. Suniyle baslatcak. Bakalim umarim kendisi gelir.
tugrammm Esesme acılmana baktır acılma yoksa yada yeterli kadar degilse sezaryen ol canım bence cünkü günün gecmiş. Ama doktoruna güvenmelisin bol bol dua et içini ferah tut