Senaserhan Ben isimli müslin takım yaptırdım da doğduktan hemen sonra onları giydirse ebeler bişey olmaz demi genelde foto çekimi için kullanıyorlar ya o yüzden sordum
Pinarkorkmazer Senaserhan genelde hemen giydirmeyin diyorlar foto çekilecek kıyafeti kan bulaşıyor falan diyorlar ama bilmiyorum canım 🙂 bilen yazsın 🙂😀
Gokturkmom_ Senaserhan İlk kıyafetine illaki bişeyler değiyor bebiş tam temizlenmiyor ben odaya gelince kendim giydirdim isimli takımını 🙂↔️
Mommywolf Senaserhan topuk kanı alınıyor doğumdan hemen sonra onun lekesi çıkmıyor maalesef. Özel bir takımsa daha sonra giydirin bence
Aylaa123 Senaserhan ben farklı bir takım verdim odaya geldiğinde topuk kanı fekan alındıktan sonra giydirmek istediğim kıyafeti giydirdim hem kan oluyor hemde ayak izi aldıkları mürekkep bulaştı kıyafetine
Bebekmert Senaserhan ilk onu giymesin bence çünkü illa göbeğinin kanı vs bulaşıyor . Odaya geldikten sonra siz tekrar degisirsiniz nasılsa
Fatma011 Senaserhan ben 11li hastane çıkışı yaptırdım 5li takımı ilk doğduğunda giydirilsin diye hemşireye vereceğim tulumunu da daha sonra çekimin de kullanacağım