Angel19 Kızlar 12+5 ken önce kız dedi çok emin bir şekilde kesinlikle değişmez dedi ,bir gün sonra erkek dedi . Bugün 14+3 olduk başka doktora gidicem sizin tahminleri alabilir miyiz
teacherandmom_ Angel19 Kız bence, bacak arası boş görünüyor hafif şişlik var o da klitoris şişliğidir
Rosemihra Angel19 biraz erken cinsiyet net olması için . Şu an kafa karışabilir . Bir kaç hafta sonra netleşir
incimikkk Yani canım benim kızımın da bacak arası aynı bu şekilde yani bomboş gördüğüme göre benimde tam 15 haftalıkken öğrenildi 14 haftalıkken gittim kız dedi %80 15. Haftada kesinlestirdik
Angel19 incimikkk yani bir gün arayla pipi var deyince inanamadım doğrusu . Bugün net öğrenirim inşallah . Teşekkür ederim canım
Angel19 teacherandmom_ bir gün arayla pipi gelecek değil ya dimi :)) bir oğlum var kız olur inşallah diyorum ama önde sağlık tabi , teşekkür ederim:)
Angel19 Rosemihra aslında evet erken ama böyle denilince insan merak ediyorum belki bugün tahmin yapar doktor , teşekkür ederim
Bvzzz Angel19 boş gibi duruyor kıza benziyor hayırlısı olsun inşallah bana erkek dedi aynı hafta bariz dolu bacak arası
Momellaa Angel19 20.haftaya kadar erkek dediler 20.haftadan sonra kız olduğunu öğrendik sanırım seninkide kız canım boş görünüyor çünkü ama yinede 16 yı bekle
Angel19 Momellaa evet böyle şeyler çok duyuyorm erkekte de çok yanılma oluyor ,bugün gidicez belki görür :)
Ayten_demir İlk tahminde kız deyip erkek olasılığı çok yüksek ama erkek dedikten sonra kız ihtimali çok düşüktür bi kaç hafta daha bekleyin derim