Kubra_41 Dün gece rüyamda karabasan bastı birde uyanıyorum rüyamda ama hala rüya devam ediyor.Kalktığım zaman ancak kendime geldim yine rüya gördüm bir esmer bebek geliyor yatak odama ama eşim rüyamda o bebeği görmüyor.Ben 3 harfli bu diyorum sizce ne demek kızlar çok korkuyorum hala kendime gelemedim
Deletedmom434 Kubra_41 biraz araştırırsanız karabasan diye birşey olmadığını anlayabilirsiniz http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/karabasan-var-midir.html
2kizannesi- Kubra_41 Üç harfliler hamilelik döneminde bebek düşsün falan diye uğraşırlarmış ben öyle duymuştum birisinden. Anneyi korkuturlarmış, sürekli oku yatağa yattığın zaman bi şey olmaz Allah’ın izniyle duasız durma
ebru_ornek23 Hamilelikte hormonlar yüzünden kötü rüya görme olasılığı artıyor. Geçen gün bana da oldu gündüz gözüyle ama hormonlar çok etkilediği için ve 3 aydır hiç görmediğim kadar kötü rüya gördüğüm için aldırmadım. 3 harfliler de bu dönemde uğraşabiliyor hassaslaştığımız için ama sen yatağa yatarken hep felak nas oku üzerine üfle öyle yat. Bir şey olmaz Allahın izniyle 😊