bengonca Prenseslerim_ evet Ecem erkek, binnur kaya falan oynuyordu dizide doğru. Sen söyleyince hatırladım. 🌸 içinize sinen ismi koyun en güzelini siz seçersiniz
SalihaHakanetin Delihatunnn bende Rabbim nasip etsin inşallah kızım olursa hanne ismini düşünüyorum inşallah 🤲🌸
Aysunays Prenseslerim_ Ben Leylim dedim 🌸çünkü Ayliz anlamı yanlış bilinen bir isim aslinda bir anlamı bile yok. Tdk isimler sozlugune yazın böyle bir kelime bile yok. İsimlerin anlamlari instagram sitesinden bakabilirsiniz kaynak göstererek isimlerin gercek anlamlarını paylaşıyorlar.
Prenseslerim_ Aysunays ALLAH razi olsun.amalesef internette yazanlar hep dogru degil cok tesekür ederim🪷
Bnguuu_102 Aylız çok güzel bir isim ama sanki yabına bir isim daha istiyor gibi Aylız ece Aylız ada Aylız bala Aylız sena Ayliz esma Ayliz sara Ayliz sare Ayliz sema Ayliz sare hoş gibi sanki iki isim düşünğrsenid öneri olsun 🌼
Lanetkari Prenseslerim_ en güzelini siz düşünürsünüz eminim ama devir çok değişti biliyorsunuz ilerde dalga geçmeyecekleri kolay isimler bence güzel olur :)