myangelson Eylul41 kilo aldım 24 e kadar 6 kilo almıştım şuan 29+5 de güncel kilom 8 oldu toplamda 😅 asıl şimdi gelecek kilolar 🥲🥲 hem hareketsizlikten hem de en çok kilo alınan dönem 3. Trimester deniyor 🥲 önceki hamileliğimde 26+5 de 71 le doğuma girmiştim 8 kilo almıştım onda da o zamanlar
Eylul41 myangelson neyse 3. Trimestere geldim ya ne alirsam alayım 52 den 62 ye gelince bir şaşirmadim degil yani oncekinde sadece +4 ile gitmiştim bukez durumlar vahim😀🙂
Mahinur-12 31+2 den selamlar mide yanması gece wc ye kalkma uyuyamama sağa sola donememe her şey var tam yatağa giriyorum bebeğim oynamaya başlıyor olan uykuda kaciyo cinsiyeti erkek 9 Martta görünüyor doğum hayırlısıyla
melosunbebikosu myangelson @Eylul41 aynen doğumdan sonra gider hepsi şıppp diye biz serklajlı anneler düşünmeyelim bunları her şey güzel olacak Allah’ın izniyle ❤️ sağlıklı olsunda yavrularımız
Kaderkks Mrvnr55 Ayy burdayız burda ☺️ 31 haftalık olduk çok şükür ağrılı sızılı bir dönem geçiriyorum miğde yanmasıda eklendi üstüne dün kıyafetleri yıkamaya başladım hastene çantasını hazırlayacağım yavaştan
Aserpil Mrvnr55 Martı olur Nisan mı bilmiyorum ama umarım Nisan ur hem haftası i doldurur hemde Nisan ayı daha güzel 😅😅😅
Aserpil Deletedmom_121 o bendede var ya. Altta kas ağrısı gibi sürekli olmasada beni çok rahatsiz ediyor. Bazen tuvalett flnda bayağı ağrı yapıyor