gunesveguney ecrinkusum isim koymak çok zormuş ya erkek çocuk için daha da zor geldi bana 😅 Cinsiyetin erkek olacağını öğrendik Barlas koymayı düşünüyoruz numeroloji, isim analizi ne varsa hepsini de yaptım 😂 Anlamı falan da çok güzel ama bi türlü tam alışamadım henüz
Zehra98 ecrinkusum benim cinsiyeti belli bile değil 😂😂 amaa erkek olursa metehan koyacağım rüyamda gördüm
Granit ecrinkusum 32 haftalık halen ismi yok . Olmuyor hiçbir isim içime sinmiyor . Keşke çocuk büyüyüp kendi ismine kendi karar verse😅
Dygnyrt Merhaba 7 yaşında bir kızım var ismi alya duru şimdi 22 haftalık gebeyim nasipse oğlum olacak ismini Asil koymayı düşünüyoruz sizlere de fikir olsun ♥️
Ruzgargulus ecrinkusum benim oglum olucak ilkay ismi kulagıma aşırı hoş geliyor hem kız hem erkek ismi oldugu için eşim pek sıcak bakmıyor ama ben aşırrı begeniyorum bu ismi
guzelanne46 ecrinkusum 18+1 den selamlarr 😍 bizim kızımız olacak ve Belinay ismini koymayı düşünüyoruz 🫶🏻 Oğlumuz olsaydı Yiğit Savaş olacaktı 🫶🏻
Hilalhll 33+2 deyiz ve oğlum olucak çok zorlandık erkeğe isim bulurken ama sonunda sadece Kuzey 💙 ismi sindi içimize hayırlısıyla gel oğluş anne ve baban seni dört gözle bekliyor 😊🥰
Begm_01 Kızlar bana kötüyse söyleyin eşim evlenmeden demişti babasın ismini katacağını Halit sonradan bende atlas ismini beğendim Halit atlas olacak eşimin ailesi Alp diyordu Halit Alp bende bugün dedim atlas beğeniyorum sizce nasıl
ecrinkusum Begm_01 bence çok güzel canım zaten ilk isim olarak eşinin dediği olmuş öbürü de senin dediğin olsun ailelerde anlayışla karşılasınlar
Dursunbebek Senasude Begm_01 halit atlas çok güzel alp savaşçı demek bende koyacaktım vazgeçtim alp olarak tavsiye etmem canım hayatı boyunca savaş mı versin ismin sirayet ediyor ömrüne sonuçta
Felipesra bende kız olursa eğer adını BELİS koyacağım aşkın ilk meyvesi anlamına geliyor ama erkek olursa henüz bende isim düşünmedim 🫰🏻
hilbur3466 ecrinkusum AYBARS koyacağız ❤️ ay gibi parlak aynı zamanda güçlü ve cesur kişi anlamına geliyor