keyifcivcivi 2-3 gündür karnımın içi bir anda gıdıklanmaya başlıyor sizce bebeğim hareket mi ediyor? Acaba kaşınıyor da ben mi öyle hissediyorum diye düşündüm önce ama içi gıdıklanıyor resmen
Liddle_mom keyifcivcivi ya hareketleridir onlar 🥰 bende ilk kalp atisi gibi ayni yer piti piti oluyordu sonradan huylu huylu gidi gidi olmaya basladi
Canmoms3 keyifcivcivi evet ben tam 19 haftada hissetmiştim bebeğimi gıdıklanmalar oluyor karnında kiloyla alakası var mı bilmiyorum doktor zayıf olduğum için erken hissetmişsin dedi bide bebeğim çok hareketli ydi
Hammis keyifcivcivi 19 + 3 deyim Ben de ve yeni hissetmeye başladım pıtpıt atıyor böyle karnım içten hissediyorum biraz da gıdıklanma gibi dediğiniz tarifte bebeğimin hareketi bu hayırlı olsun sizde hissetmeye başlamışsınız☺️
TugceOrak Liddle_mom yaaa ben 17+6 oldum ve yaklaşık 10 gündür karnımda pıt pıt atma hissediyorum onlar bebem mi ya acaba 😀 Bağırsak diye düşündüm hep kendimi heveslendirmek istemedim ama bebe mi acaba kız yoksa ♥️
Liddle_mom keyifcivcivi hareketleri canim ben sana diyim hadi bakalim basladinsa arkasi gelir ben simdi yer degistiriyo elimin altinda kayiyo onu bile hissediyom
keyifcivcivi TugceOrak ben de aslında 2-3 haftadır kıpırtı hissediyorum kız benimki de🥹 kızlar hareketli mi oluyor
keyifcivcivi Canmoms3 kilo ile alakalı sanırım karın yağların hamilelikten önce çoksa yani göbekliysen geç hissedebilirmişsin