ekininannesii BetulSahin5444 ahahahhd evet bende aynı sizin gibiyim inanın ve zaman daraldıkça uykusuzluk iyice can sıkmaya başladı ama bebeğimiz için dayanıyoruz napalım🐣🥹 bende vücudun bizi uykusuzluğa alıştırdığını düşünüyorum kesinlikle🙏🏻
Gsgsgsgsgs Bende 33+1 deyim bugün kasılmalarım oldu biraz nst de 50-55 leri gördük sancı da inşallah süpriz yapmaz kızımız bi de üstüne grip oldum hapşırık burun akıntısı vücut ağrısı ne yapıcam bilmiyorum 🤧ve hazırlıkları son zamanlara bırakmıştım daha hiç bişeyim hazır değil 😌
ekininannesii Gsgsgsgsgs geçmiş olsunn🥺 bende 34. Haftaya gireceğim nerdeyse henüz hastane çantamı hazırlamadım halsizlikten keşke daha önce hazırlasaydım diyorum şimdi ama bu hafta kafama koydum inşallah hazırlığı bitireceğim sizde 34. 35.inci haftaya bırakmayın inan daha ağır ve halsiz olunuyo ertelememeye çalışın🐣 tekrar çok geçmiş olsun🩵
ekininannesii seyma0661 sormayın ya😅🤦🏻♀️ böyle konuşanlar hamileyken kendilerine böyle şeyler söylendiğinde çok hoşlarına gidiyordu sanırım😅 ayrıca ben artık böyle konuşan insanları hayatımdan elemeye başladım daha az muhatap olup daha az sinirim bozuluyor sende öyle yapmalısın😂
seyma0661 ekininannesii kız eltimi nasıl eleyeyim 😂😂😂 onun oğluş biraz haşere kadına illallah ettiriyor çok iyi anlıyorum onu 🤣
Gsgsgsgsgs ekininannesii evet ya ben böyle olacağını tahmin etmemiştim Dr da hastane çantan hazır olsun dedi yarın hazırlığa inşallahhh
ekininannesii Gsgsgsgsgs kesinlikle hazırlayın, rabbim doğru zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin size ve hepimize🌸🩵
Byzuldg En son ne zaman gece uykusu uyuduğumu hatırlamıyorum bile, 32. Haftada iyice arttı uykusuzluk 38+5 olduk sabah 6dan önce uyuyamıyorum öğlen anca kalkıyorum, insan geve uyumayınca dinlendini hissetmiyor tüm gün salak gibi oluyorum 🥹🥹
ekininannesii Byzuldg ayy sizinde az kalmışşş rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🌸 inanın bende 30.uncu haftadan sonra zombi gibiyim her gün öğlen uyanıp sabaha karşı uyuyorum ne zamana kadar böyle devam edecek bakalım😅😂
ekininannesii startown yaaaa :((( bi çözüm bulursanız yazın bana da olur mu bende aynı sizin gibiyim😅🤦🏻♀️
brksyrekli ekininannesii şuan bende aynı durumdayım sabah iş var ve asla ne yaptıysam uyuyamadım. Grip gibi bir şey oldum üzerine öksürmekten ve burun tıkanıklığından perişan haldeyim. Tuvalet kısmını saymıyorum bile. Artık süreç tamamlansın zaman geçsin diye dua ediyorum 🙏🏻😳💗😇
ekininannesii brksyrekli Allah yardımcınız olsun çalışırken çok zor biliyorum :( ben 32. Haftada ayrıldım izne oturarak çalışıyorum ama oturmak çok zorlaştı benim için 30 dan sonra, ayaklarım çok ödem tutuyor☹️ hepimiz sağlıklı bi şekilde bu süreci tamamlayıp sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah🌸🩵
ekininannesii seyma0661 amann ne kadar uzak o kadar iyi şeymacım ben hem uzak duruyorum hem uzak oturuyorum mutluyum huzurluyum ahahhahsjdjjd😂😅
akkaya_1234 ekininannesii meraba bende mide yanması ndan dolayı bu aralar hep dört civarında uyanıyorum.kuyruk sokumu ağrısı nasıl geçer bilen var mı oturamiyorum rahat
ekininannesii akkaya_1234 mide yanması için gavıscon içiyorum doktorumun müsadesiyle gayet hızlı bi şekilde geçiriyor o sorunumu o şekilde çözmüştüm ama kuyruk sokumu ağrısı için sizi yanıltmak istemem hiç başıma gelmedi, çok geçmiş olsun☹️
Byzuldg ekininannesii tam olarak aynı durumdayım bazı sabahlar 7buçukta eşimi işe gönderip öyle uyuyorum diyebilirim o kadar kötü😂 doğum sonrasına baya hazırım uykusuzluk olarakk artık bebiş gelsin onunla olayım istiyorum