Yarenn24 Kızlar 4 hafta sonra gelecek kış bebeği için uyku tulumu - kundak arayışındayım kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mı resim alabilir miyim lütfen ? Başlarda yorgan kullanmak istemiyorum nefessiz kalma riskine karşı .
yeni_anne2 Yarenn24 civilin ürünleri güzell bakabilirsiniz hem çok yüksek fiyatları da yok yeni doğan için mi istiyorsunuz
metemom_ Yarenn24 genellikle civilden alışveriş yapıyorum ama uyku tulumu tercihim e bebek oldu 23 derece için 1 tog giydiriyorum
Yarenn24 yeni_anne2 evet yeni doğan için istiyorum canım dün gece civilde anlık bi indirim oldu 200 er liraya düşmüştü eşofman takımları 3 takım aldım gerçekten hem kaliteli hem de bütçe dostu bir marka 💖💙 ama uyku tulumu göremedim bir bakayım 🥲
yeni_anne2 Yarenn24 ben kıyafetlerini hepsini ordan aldım gerçekten hem uygun hemde kaliteli dediğiniz gibi bilmiyorum ben burdan çok sordum ama yeni doğan icin önermediler hiç zatenn bir kaç ay boyunca hareket fazla olmadıgı için üstlerini açmıyorlar denildi bakarsanız yeni doğan için de pek uyku tulumu bulunmuyor 9 12 var en erkenn
mavisevenanne Yeni doğan için uyku tulumu bulamadım ben de. Yarım ya da tam kundaklar var kemer vs. Ben de hem kolları hem ayakları içerde olucak şekilde 4 kat müslin fermuarlı bir kundak aldım 4-5 hafta sonra Allah’ın izniyle kullanmak için.
mavisevenanne Erd_mel kullanmaya başlamadım daha nasıl olur bilmiyorum fermuar koruması da var yıkadım kurutma makinesine attım ütüledim kullanılmayı bekliyor Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥰