Guzelgunlerrr Her gün okumaya çalışıyorum benimle okuyan var mı yada önceden okumuş gebelik elde eden var mı 🤲🏻
Kartanesi-24 Guzelgunlerrr 41 gün okumadım ama tüp bebek transfer öncesi ve sonrası bol bol okudum çok şükür ki kan testim pozitif çıktı sizde bol bol okuyun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
Nazli_3009 Guzelgunlerrr hamile kaldığım ay günde 1-2 defa açıp dinlerdim yemek yaparken iş vs yaparken açıyordum 41 tane düzenli şekilde okumadım ama sürekli dinledim
Irmm2816 Guzelgunlerrr meryem suresi değil ama biz tefriciye çekmiştik 4444 tane kv çekmişti daha doğrusu sonra hamile kaldım onun mucizesine çok inanırız 2 sene sonra çok şükür tedaviye gerek kalmadan oldu
Edosum Guzelgunlerrr ben okudum hatta 41ngunde Ali İmran suresinin bir ayetini okudum rabbim nasip etti
Guzelgunlerrr Kartanesi-24 yaa maşallah ❤️inşallah bende hamile kalmayı çok istiyorum inanarak okuyorum rabbim sağlıklı bir şekilde banada nasip eder inşallah 🤲🏻
Guzelgunlerrr Nazli_3009 bende hamile kalmak için okuyorum hamile oluncada inşallah devam ederim bende 🤲🏻
Edosum Guzelgunlerrr hergun 1 tane Meryem suresi sonrada yatsı namazından sonra Ali İmran suresi 53 sayfada ilk ayeti zekeriya a.s duasi